Bubbelbad

Ontspannen na een drukke dag, dat doet u in een bad. Bij ons heeft u een uitgebreide keuze aan baden. Bekijk hieronder een kleine selectie van onze Whirlpools met een Spa-Hydro systeem en een Hydro-systeem. Wilt u meer informatie of een advies op maat? Kom dan langs bij de MEGA-Store


Whirlpool 180x80x50

"Water massagesysteem"

€1.795,- €995,-

Whirlpool 180x80x50

"Combi massagesysteem"

€2.793,- €1.995,-


Bubbelbad massagesystemen
De Whirlpools, ook wel bubbelbaden genoemd, zijn baden met een watermassagesysteem. Daarbij kunt u kiezen uit drie verschillende soorten, met elk zijn eigen massagesysteem. Het ene systeem is niet beter als de andere, omdat het afhankelijk is van uw persoonlijke voorkeur.

Hydro systeem met waterjets
Heeft u behoefte aan een krachtige massage? Dan is voor u een bubbelbad met waterjets de beste keuze. De waterjets zitten aan de zijkanten van het bubbelbad en maken bubbels op basis van een afzuigsysteem. Middels de jets wordt het water opgezogen en met hoge kracht tegen het lichaam gespoten. Het massage effect ontstaat doordat de waterjets vanuit diverse posities spuiten.

Spa-systeem met luchtjets
Heeft u behoefte aan een zachte massage? Kies dan voor een bubbelbad met luchtjets. Via de jets die op de bodem en/of rugzijde zitten wordt er lucht naar binnen geblazen. De ontstane luchtbelletjes willen vanwege hun lichte gewicht direct naar het wateroppervlak. Het massage effect ontstaat doordat de luchtbelletjes zich langs uw lichaam naar boven werken. Daarnaast kunt u zelf de kracht van de luchtstroom kiezen.

Spa-hydro systeem met lucht- en waterjets
Wilt u een combinatie van de eerste twee opties? Kies dan voor een bubbelbad met een Spa en Hydro systeem.

Wilt u meer informatie? Kom dan langs in één van onze MEGA-Stores en laat u verder informeren. 

TECE Roommade Hansgrohe Pelipal Bruynzeel Instamat Xenz