Vrijstaand-Bad

Het vrijstaande bad is de trend van dit moment. Dit bad komt het beste tot zijn recht in een grotere badkamer. Bij MEGA Tegels en Badkamers heeft u de keuze uit verschillende vormen en stijlen. Hieronder vindt u alvast een klein deel van ons assortiment. Kom voor ons complete assortiment langs in de MEGA-store en laat u verder helpen door onze medewerkers. 


Vrijstaand bad

"Ovale uitvoering"

€1.482,25 €999,-

Vrijstaand bad

"Luxe uitvoering"

€1.482,25 €999,-


Stijlen
Een vrijstaand bad komt het beste tot zijn recht in een grotere badkamer. Maar tegenwoordig wordt de badkamer ook steeds vaker geïntegreerd met de slaapkamer. Een vrijstaand bad kan voor een klassieke of moderne uitstraling vormen en is daarmee een echte eye catcher. De vrijstaande baden van MEGA Tegels en Badkamers zijn van het topmerk ZenZe. Sommige vrijstaande baden kunnen ook geleverd worden met bijbehorende pootjes. Wilt u meer informatie? Kom dan langs in onze MEGA-store.

Materialen
De vrijstaande baden van MEGA Tegels en Badkamers zijn gemaakt van Acryl en worden geleverd met twee jaar garantie. Acryl is een soort kunststof die warmte langer vasthoudt en een glad oppervlakte heeft. Het is poriënvrij en daardoor gemakkelijker schoon te maken en bij eventuele schade eenvoudig en netjes te herstellen.

Extra comfort
Wilt u extra ontspanning en comfort? Het is ook mogelijk om uw vrijstaand bad te voorzien van een whirlpool systeem. Hierin bestaan ook nog verschillende systemen, kijk daarom voor meer informatie bij de categorie bubbelbad.

Hoomline Bruynzeel Instamat Castelvetro TECE Roommade Nord Ceram