Douche-accessoires

De douche accessoires van MEGA Tegels en Badkamers zijn eenvoudig en praktisch. Daarnaast kunt u met accessoires uw badkamer nog persoonlijker maken. Hieronder ziet u een kleine selectie uit het assortiment van MEGA Tegels en Badkamers. Voor een uitgebreidere selectie nodigen wij u graag uit om langs te komen in één van onze MEGA-stores.


Wisser, zonder "bevestiging"

"Uitvoering in chroom"

€43,95 €29,95

Accessoireset chroom

"Compleet geleverd"

€49,95 €34,95

Wisser incl. bevestiging

"Uitvoering in chroom"

€49,95 €39,95

Handdoekhouder

"Strak model, chroom"

€62,95 €54,95

Dubbele handdoekhouder

"Uitvoering in chroom"

€69,95 €59,95

Luxe vloerwisser

"Uitvoering in chroom"

€125,- €99,-

Douchekorf, hoekmodel

"Uitvoering in chroom"

€159,95 €127,95

Douchekorf, dubbele uitvoering

"Zwarte inzet, chroom uitgevoerd"

€219,- €175,-


Douchewisser
Wilt u schimmels of kalkresten voorkomen in uw badkamer? Kies dan voor een wisser waarmee u gemakkelijk uw douchecabine en douchewanden kunt afnemen. De wisser inclusief bevestiging kunt u eenvoudig aan elke douchecabine ophangen, zonder dat u daarvoor gaten hoeft te boren in de muur. Met de luxe vloerwisser kunt u uw badkamervloer afnemen. Veeg het water moeiteloos naar de douchegoot en binnen enkele seconden heeft u een droge vloer zonder strepen.  

Handdoekhouder
Wilt u niet meer hoeven zoeken en altijd een handdoek bij de hand hebben na het douchen? Bekijk dan een van onze chromen handdoekhouders. In het online assortiment heeft u daarbij de keuze uit enkele en dubbele handdoekhouders. Uw keuze is daarbij afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de grootte van uw badkamer.

Douchekorf
Een ander praktisch en stijlvol douche accessoire van ZenZe is de douchekorf. Deze is perfect voor het opbergen van uw spullen. U kunt daarbij bijvoorbeeld kiezen voor een hoekmodel of een rechtmodel. Beide bestaan ze uit twee lagen, waardoor het ruimte bespaart in uw badkamer en u heeft uw douchespullen altijd binnen handbereik. 

Uitvoering 
De douche accessoires van MEGA Tegels en Badkamers zijn uitgevoerd in chroom. Chroom heeft als voordeel dat het een goede weerstand biedt tegen roestvorming.  

Geesa Instamat Hoomline Roommade Bruynzeel Geberit Xenz