Douchecabine

Met een douchecabine zorgt u ervoor dat uw badkamervloer droog blijft. Wilt u liever zonder drempel uw douche instappen? Kies dan voor een inloopdouche. Of heeft u weinig ruimte, kies dan voor een douchedeur in een nis. Hieronder wordt een kleine selectie van ons assortiment afgebeeld. Voor het hele assortiment nodigen wij u graag uit in één van onze MEGA-stores. Hier staan onze experts klaar om u verder te helpen. 


Inloopdouche 100cm

inloopdouche 100cm
RVS drain 90cm
Zenze showerset

ADVIESPRIJS €1.207,47

€779,-

Inloopdouche 90cm

Inloopdouche 90cm
RVS drain 80cm
Hansgrohe Luxe showerset

ADVIESPRIJS €1.261,58

€899,-

Douchecabine 90x90cm

"Helder glas, Chroom profiel"

€887,50 €699,-

Nisdeur inclusief zijpaneel 120x195

"Creëer ruimte"

€799,- €679,-

Nisdeur 90cm

"Luxe uitvoering"

€662,50 €549,-


Douchecabines
Douchecabines bestaan in veel verschillende varianten en maten. U heeft de keuze uit cabines met een draai of schuifdeur en met of zonder douchebak. Ook kunt u kiezen uit verschillende vormen douchebakken, zoals bijvoorbeeld rond, vierkant of rechthoekig. Verder hangt de keuze voor uw nieuwe douchecabine af van de ruimte in uw badkamer en uw persoonlijke wensen.

Inloopdouche
De douche die het wint aan populariteit is de inloopdouche. De inloopdouche is een glazenwand die uw badkamer een moderne ruimtelijke uitstraling geeft. Daarnaast is het een voordeel dat u gemakkelijk uw douche in kunt lopen, doordat er geen drempels zijn. Voor een inloopdouche heeft u de keuze uit een douchegoot die geplaatst wordt in de vloer of een platte douchebak.

Nisdeur
De nisdeur is zoals de naam al zegt een duur tussen twee muren in. De nisdeur van ZenZe is gemaakt van dik glas en heeft een strakke afwerking met aluminium muurprofielen. Een nisdeur creëert een ruime doucheruimte en geeft uw badkamer en moderne uitstraling. 

Hoomline Instamat Geberit Nord Ceram Roommade Hansgrohe Aquasound