Douchekop

MEGA Tegels en Badkamers beschikt over een breed assortiment douchekoppen variërend van regendouches tot kleinere modellen. De geschikte douchekop hangt af van uw badkamer en uw persoonlijke wensen. Hieronder vindt u een kleine selectie uit ons brede assortiment. Zit uw ideale douchekop er niet bij? Kom dan gerust een kijkje nemen in één van onze MEGA-stores bij u in de buurt. 


Hoofddouche

"Bevestigen aan plafond of muur"

€187,49 €159,-

Hoofddouche

"Groot formaat"

€241,07 €199,-

Hoofddouche

"Strak model"

€266,65 €225,-

Hoofddouche

"Luxe uitvoering"

€452,50 €399,-

Hoofddouche

"Luxe uitvoering"

€459,95 €399,-

Hansgrohe hoofddouche

"Bevestiging aan plafond"

€632,49 €539,95

Hansgrohe hoofddouche

"Bevestiging aan plafond"

€697,95 €599,-

Hansgrohe hoofddouche

"Bevestiging aan muur"

€746,49 €639,95


Douchekoppen in diverse stijlen

Met een regendouche van MEGA Tegels en Badkamers ervaart u het ultieme wellness-gevoel. De douchekop van een regendouche is groter dan die van een traditionele douche. Het water wordt met lucht gemengd waardoor het voelt alsof u in een zachte regenbui staat. De brede straal houdt uw hele lichaam warm en dit zorgt voor extra comfort. Bovendien geeft de regendouche uw badkamer een luxe uitstraling.  De rechthoekige modellen zijn modern vormgegeven en passen perfect in moderne, strakke badkamers. De ronde koppen geven een meer speelse uitstraling aan uw badkamer. U heeft de keuze uit douchekoppen in verschillende maten die aan de muur of aan het plafond gemonteerd kunnen worden. De douchekoppen zijn gemaakt van chroom en uitgevoerd met een anti-kalk systeem.

ZenZe en Hansgrohe

Het assortiment douchekoppen van MEGA Tegels en Badkamers bestaat enkel uit topmerken zoals ZenZe en Hansgrohe. Één van de topmodellen van Hansgrohe is de inbouw regendouche. Dit model heeft een rechthoekige douchekop van 30 cm en is voorzien van een KIWA-keur. Met een maximale tapcapaciteit van 15 l/min, anti-kalk systeem, instelbare sproeihoek, instelbare sproeistraal en twee straalsoorten kan deze douchekop toegepast worden in elke badkamer. Een mooi strak design van ZenZe is de luxe regendouche die aan het plafond wordt bevestigd. Dit type heeft een grote vierkante douchekop van 30 cm wat zorgt voor veel comfort tijdens het douchen.

Kom langs in de showroom

Reserveer uw nieuwe douchekop nu online en haal deze op in één van onze showrooms bij u in de buurt wanneer het u het beste uitkomt. Daarnaast kunt u uw gewenste artikel ook op uw favorietenlijst plaatsen. Vergeet uw lijst niet mee te nemen naar de winkel waar een van onze medewerkers u graag verder helpt.  

Aquasound TECE Bruynzeel Nord Ceram Hansgrohe Castelvetro Xenz