Inloopdouche

De inloopdouche is een zeer populair product binnen het assortiment van MEGA Tegels en Badkamers. Omdat de inloopdouche geen drempel heeft is deze makkelijk in gebruik, ook voor mensen die slecht ter been zijn. Hieronder vindt u een kleine selectie uit ons brede assortiment. Zit uw favoriete douche er niet tussen? Kom dan gerust langs in één van onze MEGA-stores voor een compleet overzicht. 


Inloopdouche 100cm

inloopdouche 100cm
RVS drain 90cm
Zenze showerset

ADVIESPRIJS €1.207,47

€779,-

Inloopdouche 90cm

Inloopdouche 90cm
RVS drain 80cm
Hansgrohe Luxe showerset

ADVIESPRIJS €1.261,58

€899,-

Inloopdouche 100cm

"Helder glas, chroom profiel"

€399,- €325,-

Inloopdouche 90cm

"Helder glas, Chroom profiel"

€399,- €279,-


Inloopdouche is makkelijk in gebruik
Het grote voordeel van de inloopdouche is dat deze zeer makkelijk in gebruik is. De inloopdouche is in verschillende ruime afmetingen beschikbaar en kan zonder drempel ingebouwd kan worden. Dit maakt de inloopdouche geschikt voor jong en oud. Met de inloopdouches van MEGA Tegels en Badkamers kunt u een moderne en strakke uitstraling in uw badkamer creëren. De douche is zowel beschikbaar met als zonder douchewand. Wanneer u kiest voor een inloopdouche met douchewand wordt het gespetter tijdens het douchen beperkt. Bovendien zijn de meeste douchewanden gemaakt van veiligheidsglas waardoor uw badkamer zeer ruim oogt. Daarnaast past de inloopdouche ook perfect binnen een badkamer met een warme en gezellige uitstraling. 

Verschillende uitvoeringen
De inloopdouche kan worden uitgevoerd met een regendouche, handdouche of een combinatie hiervan. Met een combinatie van een regendouche en handdouche haalt u het optimale wellness gevoel in huis. Kom heerlijk tot rust in uw eigen badkamer tijdens een ontspannen douche.

Kwaliteit
De inloopdouches van MEGA Tegels en Badkamers worden gemaakt van veiligheidsglas en geleverd met aluminium muurprofielen. De producten in onze online selectie worden daarnaast geleverd met een handmatig in te korten verchroomde stabilisatiestang. 

Reserveer uw complete inloopdouche nu
Wilt u een geheel nieuwe inloopdouche? Bekijk dan de Packagedeals van MEGA Tegels en Badkamers. Hierin hebben wij een selectie gemaakt van alle producten die u nodig heeft zodat uw nieuwe inloopdouche direct compleet is. Reserveer uw ideale douche nu en kom langs in één van onze MEGA-stores om uw producten op te halen. Indien u niet in de gelegenheid bent om zelf uw artikelen te vervoeren kunt u altijd gebruik maken van onze bezorgdiensten. 

Aquasound Nord Ceram Pelipal TECE Hansgrohe Roommade Instamat