Regendouche

Wilt u heerlijk tot rust komen in uw eigen badkamer en het ultieme wellness gevoel ervaren? Kies dan voor een regendouche van MEGA Tegels en Badkamers. Bovendien geeft een regendouche een luxe en moderne uitstraling aan uw badkamer. Hieronder vindt u een kleine selectie uit ons brede assortiment. Kom voor het complete overzicht gerust langs in één van onze MEGA-stores bij u in de buurt. 


Inloopdouche 90cm

Inloopdouche 90cm
RVS drain 80cm
Hansgrohe Luxe showerset

ADVIESPRIJS €1.261,58

€899,-

Regendouche

"Ultiem doucheplezier"

€431,08 €299,-

Hansgrohe luxe regendouche

"Wat een comfort!"

€846,49 €649,-

Hansgrohe luxe inbouwset

"Vierkante uitvoering"

€1.197,90 €899,-

Hansgrohe luxe inbouwset

"Compleet geleverd!"

€1.197,90 €899,-

Hansgrohe Showerset

"Compleet geleverd!"

€599,23 €449,-


Regendouches van MEGA Tegels en Badkamers 
Met een regendouche van MEGA Tegels en Badkamers komt u heerlijk tot rust. De douchekop mengt het water met lucht waardoor de druppels aanvoelen als een nevelige regenbui. Bovendien is de regendouche groter dan de traditionele douchekop waardoor uw hele lichaam verwarmd wordt. Begin de dag vol energie na een heerlijk ontspannen douchebeurt of kom heerlijk tot rust aan het einde van een drukke dag. Met een regendouche kan het allemaal. Zeker wanneer u kiest voor een combinatie met handdouche haalt u het optimale wellness gevoel in huis.

Regendouche Packagedeal
De regendouche wordt vaak geleverd in combinatie met alle producten die nodig zijn om uw ideale inloopdouche te realiseren. Deze combinaties zijn te vinden in onze packagedeals. De packagedeals zijn voor u samengesteld zodat u alle producten in één keer compleet heeft tegen een voordelige prijs. Deze packagedeal bevat een luxe regendouche van Hansgrohe, inloopdouche van 90 cm en 80 cm brede drain van RVS. Deze packagedeal kunt u direct reserveren en op een later tijdstip ophalen in één van onze MEGA-stores. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw producten zelf op te halen kunt u tegen een geringe betaling gebruik maken van onze bezorgservice.

Losse regendouches
Naast de package deal heeft u ook de keuze uit een losse regendouche of een luxe inbouwset. De luxe inbouwset regendouches van Hansgrohe kan worden gecombineerd met een thermostaatkraan en losse handdouche. Een complete regendouche met alle gemakken die je gewend bent van Hansgrohe.  

Kom langs in één van onze winkels
Reserveer uw favoriete regendouche nu online en haal hem op in één van onze MEGA-stores wanneer het u uitkomt. Daarnaast kunt u uw product(en) op uw favorietenlijst plaatsen en neem deze mee naar de winkel. Onze medewerkers helpen u daar graag verder! 

Nord Ceram Roommade Bruynzeel TECE Geesa Hansgrohe Geberit