Badkraan

Het bad is de eyecatcher in iedere badkamer en daar hoort uiteraard de juiste badkraan bij. MEGA Tegels en Badkamers heeft een breed assortiment badkranen van uitsluitend topmerken als Hansgrohe en ZenZe. Kom voor een compleet overzicht langs in één van onze MEGA-stores waar onze medewerkers alle tijd voor u nemen en u helpen met de keuze van uw ideale badkraan. 


Hansgrohe badkraan

"Klassieke uitstraling"

€279,95 €239,-

ZenZe Badkraan

"Incl. handdouche"

€325,- €275,-

Hansgrohe Thermostatische badkraan

"Moderne vormgeving"

€343,27 €299,-

ZenZe Badkraan

"Nieuwe collectie"

€439,95 €349,-

ZenZe badkraan

"Staande uitvoering"

€654,36 €549,-

ZenZe badkraan

"Staande uitvoering"

€795,- €675,-


Afhankelijk van uw type bad heeft u de keuze uit verschillende badkranen. MEGA Tegels en Badkamers heeft voor ieder bad een bijpassende kraan. Zo bestaat ons assortiment uit staande badkranen, thermostaatkranen, inbouw- en opbouwkranen verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Staande badkranen
Een staande badkraan is ideaal wanneer u een vrijstaand bad heeft. Dit type kraan heeft een hoge uitloop en wordt op de grond gemonteerd. Op deze manier creëert u een stijlvolle sfeer in uw badkamer wat het optimale welness-gevoel met zich meebrengt. Onze ZenZe staande badkraan is uitgevoerd in chroom en is een echte eyecatcher.

Thermostaatkraan
De thermostaatkraan is veilig, betrouwbaar en ook nog eens waterbesparend. De kraan bevat thermostatische kleppen waardoor het koude en warme water dusdanig gemengd wordt zodat de door u gewenste temperatuur bereikt wordt. Mocht het in een uitzonderlijk geval voorkomen dat de toevoer van het koude water ophoudt, wordt de toevoer van het warme water direct geblokkeerd wat verbrandingen voorkomt. Bovendien verbruikt de thermostaatkraan het water op een zeer efficiënte manier waardoor de kraan veel water en energie bespaart. 

Inbouw- en opbouwkranen
Bij een inbouw badkraan wordt de thermostaat en/of het menggedeelte in de muur gemonteerd waarbij alleen de bedieningshendel zichtbaar is. Dit geeft een luxe en moderne uitstraling. Een ander voordeel van dit type kraan is dat deze onderhoudsarm is. Daar waar een inbouwkraan moeilijk te realiseren is, vormt de opbouwkraan de juiste oplossing. Deze wordt op de muur bevestigd en is makkelijker te monteren.

Kom langs in één van onze MEGA-stores
Reserveer uw badkraan nu online en haal uw porduct op in één van onze MEGA-stores wanneer u dat wilt. U kunt ook een favorietenlijst samenstellen en deze meenemen naar de winkel. Onze medewerkers helpen u daar graag verder. 

Castelvetro Instamat Hansgrohe Geberit Xenz Aquasound Nord Ceram