Douchekraan

Heeft u tijdens het douchen altijd moeite de juiste watertemperatuur te vinden? Bij MEGA Tegels en Badkamers vindt u de ideale douchekraan waarmee u gemakkelijk de gewenste temperatuur instelt. Hieronder is een kleine selectie te vinden uit ons brede assortiment. Bent u benieuwd naar de gehele collectie douchekranen? Dan heten wij u graag welkom in één van onze MEGA-stores bij u in de buurt.  


ZenZe Douchethermostaat

"Nieuw model"

€220,- €175,-

ZenZe Douchethermostaat

"Nieuw model"

€220,- €189,-

ZenZe Douchethermostaat

"Nieuw model"

€237,95 €199,-

Hansgrohe Douchethermostaat

"Nieuw model"

€290,28 €249,-

ZenZe Douchethermostaat

"Nieuw model"

€288,- €249,-

ZenZe Douchethermostaat

"Klassieke uitstraling"

€383,95 €299,-

ZenZe Douchethermostaat

"Luxe segment"

€514,95 €399,-


Thermostaatkranen
MEGA Tegels en Badkamers heeft voor ieder sanitair probleem de geschikte oplossing. Met onze thermostaatkraan kunt u eenvoudig de door u gewenste temperatuur instellen en geniet u nog meer tijdens het douchen. Bovendien is dit type douchekraan veilig, betrouwbaar en ook nog eens duurzaam waardoor u water en energie bespaart. Door middel van thermostatische kleppen in de douchekraan wordt het hete water dusdanig gemengd met het koude water zodat constant de exacte temperatuur behouden blijft. Indien er tijdens het douchen veranderingen plaatsvinden in de watertoevoer, dan reageert de thermostaat direct waardoor de watertemperatuur gelijk blijft. Mocht het in een uitzonderlijk geval voorkomen dat de toevoer van het koude water stopt, dan wordt de toevoer van het warme water direct geblokkeerd om verbrandingen te voorkomen.

In- en opbouwkranen
Daarnaast heeft u de keuze uit inbouw- en opbouwmodellen. Bij de inbouw douchekranen wordt de thermostaat of het menggedeelte in de muur bevestigd waarbij alleen de bedieningshendel zichtbaar is. Hiermee bespaart u ruimte en zorgt voor een strakke uitstraling van uw badkamer. De opbouw douchekranen worden aan de muur bevestigd waardoor deze makkelijker te monteren zijn.

Kom langs bij ons in de winkel
Aangezien ons assortiment douchekranen uitsluitend uit topmerken als ZenZe en Hansgrohe bestaat, is een douchekraan van MEGA Tegels en Badkamers onmisbaar in uw badkamer. Reserveer uw ideale product direct online of kom langs in één van onze MEGA-stores bij u in de buurt.  

Xenz Aquasound Hoomline Castelvetro Nord Ceram Sunshower Geberit