Fonteinkraan

Een fonteinkraan of toiletkraan wordt, zoals de naam het al zegt, geplaatst op een fontein in de toiletruimte. Bij MEGA Tegels en Badkamers vindt u toiletkranen tegen een zeer scherpe prijs. Hieronder is een kleine selectie te zien uit ons brede assortiment. Voor een compleet overzicht van het assortiment heten wij u graag welkom in één van onze MEGA-stores


Fonteinkraan

"Bediening met hendel"

€62,95 €52,95

Fonteinkraan

"Nieuw model"

€62,95 €52,95

Fonteinkraan

"Klassiek model"

€75,49 €62,95

Fonteinkraan

"Hoge uitloop"

€91,25 €77,49

Fonteinkraan

"Nieuw model!"

€149,- €79,-

Fonteinkraan

"Strak design"

€129,95 €99,-

Fonteinkraan

"Zelfsluitend"

€129,95 €109,95

Fonteinkraan

"Nieuw model"

€195,- €164,95


Fonteinkranen
De fonteinkraan heeft een korte uitloop en is daarmee zeer compact waardoor u ruimte bespaart in uw toilet. Daarnaast zorgt dit design ervoor dat er weinig water gemorst wordt uit de wastafel. Bij MEGA Tegels en Badkamers heeft u de keuze uit hendelkranen en zelfsluitende kranen. De hendelkranen hebben een bedieningshendel waarmee u zelf bepaalt hoeveel water er uit de kraan komt. Dit type toiletkraan is zeer makkelijk in gebruik.

Zelfsluitende toiletkranen
Naast de toiletkranen met bedieningshendel, heeft MEGA Tegels en Badkamers ook zelfsluitende fonteinkranen. Hiermee bespaart u water doordat er niet onnodig water verbruikt kan worden door een kraan die per ongeluk open is blijven staan. Daarnaast is dit type kraan hygiënischer omdat u niet na het handenwassen de kraan hoeft te sluiten waardoor bacteriën op uw handen kunnen komen.

Kom langs in een van onze winkels!
Al onze toiletkranen zijn van topmerken als ZenZe en Hansgrohe en zijn bovendien zeer scherp geprijsd. Heeft u uw keuze nog niet kunnen maken? Dan kunt u gerust een kijkje komen nemen in één van onze showrooms of contact met ons opnemen. Onze medewerkers voorzien u graag van advies. 

Hoomline TECE Geberit Hansgrohe Aquasound ZenZe Bruynzeel