Keukenkraan

De keukenkraan wordt iedere dag veelvuldig gebruikt en daarom is het van belang dat u voor het juiste model kiest. MEGA Tegels en Badkamers heeft een breed assortiment keukenkranen in diverse stijlen. Hieronder vindt u een kleine greep uit onze collectie. Kom voor een compleet overzicht gerust langs in één van onze showrooms


Keukenkraan met eenhendelbediening

"Uitgevoerd in chroom"

€229,- €179,-

Keukenkraan "Zwart-Chroom"

"Modern design"

€229,- €179,-

Keukenkraan, hoog model

"Uitgevoerd in Chroom"

€448,91 €299,-

RVS Keukenkraan

"Luxe design!"

€759,20 €349,-


Keukenkranen
Bij MEGA Tegels en Badkamers vindt u uitsluitend keukenkranen van professionele kwaliteit en van topmerken als ZenZe en HansGrohe waar u jarenlang plezier van heeft. Bovendien zijn onze producten zeer scherp geprijsd. Ons assortiment bestaat uit kranen in verschillende stijlen. Of u nu een landelijke of moderne keuken heeft, MEGA Tegels en Badkamers heeft voor ieder wat wils.

Gebruiksvriendelijkheid
Naast kwaliteit hebben wij gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Het is belangrijk dat uw kraan makkelijk te bedienen is en daarom bieden wij keukenkranen met verschillende bedieningsmogelijkheden. Zo hebben wij onder andere de éénhendel keukenkranen en de spoelkranen in ons assortiment opgenomen.

Éénhendel kranen
De keukenkranen met éénhendel bediening zijn modern vormgegeven en zeer scherp geprijsd. Daarom zijn deze modellen een zeer gewild product binnen onze collectie.

Spoelkranen
De RVS Keukenkraan van ZenZe is uitgevoerd met uitneembare spoelkraan. Dergelijke modellen worden veel gebruikt in de horeca en zijn ideaal om grote pannen af te spoelen. Op deze manier wordt zelfs afwassen met de hand weer een leuke klus. De spoelkranen passen zowel binnen een strakke moderne keuken als in een landelijk interieur.

Bestel uw keukenkraan direct
Heeft u uw favoriete keukenkraan gevonden, bestel hem dan direct en haal hem op in onze winkel wanneer het u uitkomt. Staat uw favoriet hier niet tussen? Kom dan gerust langs in de showroom. Onze medewerkers helpen u daar graag verder. 

Xenz Nord Ceram Castelvetro Pelipal Roommade Hoomline Geesa