Wastafelkraan

Bij MEGA Tegels en Badkamers vindt u altijd de juiste wastafelkraan die perfect bij uw badkamerinterieur past. Hieronder is een kleine verzameling weergegeven uit onze brede collectie wastafelkranen. Voor een overzicht van ons hele assortiment heten wij u graag welkom in één van onze badkamershowrooms


Wastafelkraan

"Modern design"

€199,- €99,-

Wastafelkraan Hansgrohe

"Inclusief Coolstart technologie"

€157,42 €139,95

Wastafelkraan

"Nieuw model"

€194,95 €165,-

Wastafelkraan

"Modern design"

€249,95 €212,49

Wastafelkraan Hansgrohe met lage uitloop

"Uitvoering zonder waste"

€274,91 €219,-

Wastafelkraan

"Hoog model"

€346,95 €294,-

Wastafelkraan Hansgrohe met hoge uitloop

"Modern design"

€344,24 €299,-

Inbouw wastafelkraan

"Modern design"

€502,95 €425,-


Wastafelkranen in diverse formaten
Afhankelijk van de grootte van uw badkamer kunt kiezen voor een brede wastafel met twee kranen. Hierdoor is het mogelijk met meerderen tegelijkertijd gebruik te maken van de badkamer en hoeft u niet op elkaar te wachten. Ook zijn de hogere modellen in dat geval een goede optie. Indien u een kleinere badkamer heeft bieden de compacte wastafelkranen een oplossing. 

Inbouw en opbouw modellen
Gaat u voor een strakke look? Dan zijn de inbouw wastafelkranen een goede keus. Deze worden in de muur ingebouwd waardoor alleen de bedieningshendel en de uitloop zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strakke uitstraling en past perfect binnen een moderne badkamer. Daarnaast hebben wij ook opbouwmodellen welke op de wastafel worden gemonteerd. Het voordeel hiervan is dat deze makkelijk te installeren zijn.

Kranen met waste
Een aantal van onze wastafelkranen zijn uitgevoerd met waste aan de achterzijde. Hiermee kan de afvoer van de wastafel bediend worden. Op deze manier kunt u de afvoer sluiten zonder met uw handen in het water te komen. In de andere gevallen zal de wastafel afgesloten moeten worden met een stop.

Online reserveren en afhalen
U kunt uw wastafelkraan online reserveren en op een geschikt moment ophalen in één van onze MEGA-stores bij u in de buurt. Staat uw favoriete wastafelkraan hier niet tussen? Kom dan gerust langs in de winkel. Onze medewerkers voorzien u daar graag van advies. 

Aquasound Nord Ceram Hansgrohe Castelvetro Geberit Roommade ZenZe