Wandtegels

Wandtegels koopt u online bij MEGA Tegels en Badkamers. Wij bieden een breed assortiment aan wandtegels in diverse stijlen en formaten. Zo vindt u altijd een tegel die past bij uw wensen. Hieronder vindt u een kleine selectie uit ons aanbod. Voor ons volledige assortiment nodigen wij u graag uit in onze showroom. De weergeven prijzen zijn per m2. 


Wandtegel A-kwaliteit 30x60cm, Glans wit

"Licht en tijdloos design"

€37,95 €23,95

Wandtegel A-kwaliteit 30x60cm, mat wit

"Licht en tijdloos design"

€37,95 €23,95

Wandtegel 25x40cm, Mat wit

"A-kwaliteit wandtegel"

€29,95 €24,95

Wandtegel 25x40cm, Glans wit

"A-kwaliteit wandtegel"

€29,95 €24,95

Wandtegel 30x60cm, Parel Grijs

"Nieuwste collectie 2016"

€39,95 €28,95

Wandtegel 30x60cm, Wit

"Nieuwste collectie 2016"

€39,95 €28,95

Wandtegel 20x50cm, Ivoor

"beperkte voorraad op=op"

€44,95 €29,95

Wandtegel 7x28cm, Parel Grijs

"Rustieke uitstraling"

€59,95 €49,95


Altijd de juiste scherp geprijsde wandtegel
MEGA Tegels en Badkamers heeft een ruim aanbod scherp geprijsde wandtegels in veel verschillende maten en stijlen. Hierdoor vindt u bij ons altijd een tegel die aan uw wensen voldoet. Wandtegels worden veelal toegepast in vochtige ruimtes als de badkamer, keuken en toilet. Een wandtegel die makkelijk te onderhouden is, is daarom essentieel. Ook wordt de wandtegel vaak gebruikt in de moderne woonkamer. Dit creëert een strakke uitstraling.   

Wandtegels voor uw badkamer
In vochtige ruimtes zoals de badkamer zijn keramische wandtegels een zeer geschikte keuze. Het vocht trekt niet in de tegel waardoor deze makkelijk schoon te maken zijn. Bovendien is keramiek zeer goed bestand tegen krassen en stoten. Hierdoor behoudt de wand voor een lange tijd zijn glans en kwaliteit.

Wandtegels voor uw keuken
Aangezien er tijdens het koken soms gespetterd wordt op de muur, is de keramische wandtegel ook een geschikte optie voor in de keuken. De wand is hierdoor makkelijk schoon te houden. Met de wandtegels van MEGA Tegels en Badkamers kunt u uw eigen sfeer creëren in uw keuken. Zo geeft de ZenZe ivoorkleurige wandtegel een mooie landelijke uitstraling. Indien u meer houdt van een moderne rustieke uitstraling raden wij de Zenze parelgrijze wandtegel aan. 

Wandtegels voor uw toilet
Veel mensen denken niet bewust na over de keuze van hun toilettegel. Toch kan een grotere wandtegel voor meer rust en ruimte zorgen in uw toiletruimte. Ook het materiaal keramiek wordt veel gebruikt in het toilet. Keramische wandtegels zijn makkelijk schoon te houden wat de hygiëne in uw toilet verhoogt. 

Bestel uw wandtegels online
Uw wandtegels bestelt u online bij MEGA Tegels en Badkamers. U kunt uw product vervolgens ophalen wanneer het u uitkomt in één van onze MEGA-stores bij u in de buurt. Indien u nog geen keuze heeft kunnen maken bent u van harte welkom in onze showroom. Onze specialisten voorzien u graag van advies. 

Xenz Geesa Sunshower Geberit Roommade Nord Ceram Hansgrohe