Fontein-Toilet

Aangezien het toilet meestal een kleine ruimte is, is een compacte toiletfontein noodzakelijk. Een toiletfontein is een wastafel speciaal ontworpen voor in het toilet. MEGA Tegels en Badkamers heeft een groot assortiment fonteinen in diverse stijlen, vormen en materialen. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons brede aanbod.


Fontein compleet

Hoekfontein, wit
Bevestiging
Luxe clickwaste
Luxe sifon
Fonteinkraan, chroom

ADVIESPRIJS €199,-

€139,95

Fontein compleet

Fontein, wit
Bevestiging
Luxe clickwaste
Luxe sifon
Fonteinkraan, chroom

ADVIESPRIJS €199,-

€169,95

Complete hardstenen hoekfontein

Hardstenen hoekfontein, zwart
Bevestiging
Luxe clickwaste
Luxe sifon
Fonteinkraan, chroom

ADVIESPRIJS €258,37

€189,-

Complete hardstenen fontein

Hardstenen fontein, zwart
Bevestiging
Luxe clickwaste
Luxe sifon
Fonteinkraan, chroom

ADVIESPRIJS €260,04

€199,-

Modern hoekfontein

"Nieuw model"

€69,95 €59,95

Modern hoekfontein

"Luxe uitvoering"

€79,95 €64,95

Luxe hoekfontein

"Keramische uitvoering"

€89,95 €76,49

Fontein hardsteen

"Vierkante uitvoering"

€107,69 €89,95

Fontein hardsteen

"Luxe uitstraling"

€107,69 €89,95

Fontein hardsteen

"Hoekmodel"

€107,69 €89,95

Design fontein

"Luxe uitstraling"

€109,95 €94,95


Toiletfontein
Hygiëne in het toilet is zeer belangrijk. Door de compacte samenstelling is een fontein zeer geschikt in het toilet. In combinatie met een fonteinkraan van MEGA Tegels en Badkamers kunt u ook in een kleine toiletruimte gemakkelijk uw handen wassen zonder te veel gespetter. Een voordeel hiervan is dat u direct nadat u gebruik heeft gemaakt van het toilet uw handen kunt wassen. Dit voorkomt de verspreiding van bacteriën en houdt de ruimte hygiënisch.

Hardsteen toiletfontein
Bij MEGA Tegels en Badkamers heeft u onder andere de keuze uit toiletfonteinen van hardsteen of keramiek. Een groot voordeel van hardsteen is dat dit materiaal zeer onderhoudsarm is. Bovendien creëert u een rustige en luxe uitstraling in uw toilet. Dat maakt dit type fontein zeer populair. 

Keramische toiletfontein
MEGA Tegels en Badkamers heeft ook een breed aanbod aan keramische toiletfonteinen. De keramische modellen zijn zeer krasbestendig en gaan een lange tijd mee. Daarnaast zorgen de keramische toiletfonteinen voor een stralende uitstraling van uw toilet. Bovendien kunt u op al onze toiletfonteinen elk type toiletkraan plaatsen. 

Fontein packagedeal
Indien u op zoek bent naar een complete set met alle benodigde materialen voor uw toiletfontein, kunt u kiezen voor een van onze packagedeals. Onze packagedeals zijn speciaal voor u samengesteld zodat u niet hoeft na te denken welke producten u moet aanschaffen. De packagedeals kunt u direct online reserveren en op een later tijdstip ophalen in de winkel.

Reserveer direct en kom langs in één van onze MEGA-stores
Heeft u uw ideale toiletfontein gevonden? Reserveer deze dan direct online en haal deze op in één van onze MEGA-stores bij u in de buurt wanneer het u uitkomt. Ook kunt u bij ons langskomen voor een compleet overzicht van al onze toiletfonteinen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen. 

Geesa Aquasound Geberit Nord Ceram Instamat Xenz ZenZe