Inbouwreservoir

Een mooi en modern wandcloset begint met een goed en betrouwbaar inbouwreservoir achter de muur. Het inbouwreservoir zorgt ervoor dat het toilet goed doorspoelt. Bij MEGA Tegels en Badkamers heeft u een ruime keuze aan inbouwreservoirs. Kom voor een compleet overzicht langs in onze dichtstbijzijnde winkel.


Inbouwreservoir

"Snelle en eenvoudige installatie"

€307,34 €199,-

Geberit inbouwreservoir

"Snelle en eenvoudige installatie"

€387,79 €249,-

Inbouwreservoir

"8cm inbouwdiepte"

€405,35 €337,49

Geberit inbouwreservoir

"Bekend van radio en TV"

€804,95 €699,-


Betrouwbare inbouwreservoir
Juist omdat het inbouwreservoir achter de muur is weggewerkt, is het van belang dat u een goedwerkend en betrouwbaar systeem aanschaft. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres zodat u hier jaren geen omkijken meer naar heeft. Onze inbouwreservoirs zijn geproduceerd van staal en uitgevoerd met een goed spoelsysteem. Op een aantal modellen heeft u bij MEGA Tegels en Badkamers zelfs tot 25 jaar garantie!  

Inbouwreservoir elegant én praktisch
Met een inbouwreservoir creëert u een elegante en luxe uitstraling in uw toilet of badkamer doordat het spoelsysteem achter de muur verstopt zit. Bovendien kan dit ook een praktische oplossing vormen aangezien u hier ruimte mee bespaart. Vooral voor de kleinere toiletruimte kan dit een goede uitkomst zijn. Let op dat de invouwreservoirs zonder bedieningspaneel worden geleverd. Deze kunt u zelf uitkiezen in de stijl die bij uw toilet of badkamer past. 

Geberit DuoFresh
Met de Geberit DuoFresh haalt u een inbouwreservoir in huis dat nare geurtjes in het toilet verwijdert. Dit toiletsysteem heeft een ingebouwd geurzuiveringsonderdeel dat direct geactiveerd wordt met één druk op de knop. Een ventilator zorgt ervoor dat frisse lucht de toiletruimte ingeblazen wordt. Na tien minuten wordt het systeem automatisch uitgeschakeld, maar het kan ook handmatig gestopt worden.

Bestel uw inbouwreservoir online en kom langs in de winkel
Bestel uw inbouwreservoir direct online en haal hem op in de dichtstbijzijnde MEGA-store wanneer het u uitkomt. Bovendien kunt u altijd langskomen voor advies. Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen. 

Nord Ceram Geesa Xenz Pelipal Bruynzeel Hoomline Hansgrohe