Toilet-accessoires

Bij MEGA Tegels en Badkamers vindt u toiletaccessoires tegen de scherpste prijs om uw toiletruimte de finishing touch te geven. Van wc borstel tot handdoekhouder, MEGA Tegels en Badkamers heeft het. Bekijk hieronder een aantal van onze toiletaccessoires of kom langs in de dichtstbijzijnde MEGA-store voor het complete overzicht. 


Handdoekhouder

"Uitvoering in chroom"

€26,95 €22,95

Handdoekhouder

"Uitvoering in chroom"

€36,95 €29,95

Closetrolhouder

"Uitvoering in chroom"

€46,95 €39,95

"Wand" zeepdispenser

"Uitvoering in chroom"

€52,95 €44,95

Closetborstel incl. houder

"Uitvoering in chroom"

€111,95 €99,-

"Wand" zeepdispenser

"Uitvoering in chroom"

€116,95 €99,-

Closetrolhouder

"Uitvoering in chroom"

€109,95 €99,-

Closetborstel incl. houder

"Uitvoering in chroom"

€134,95 €114,95

Complete accessoireset

"Uitvoering in chroom"

€157,49 €129,95


Toiletrolhouder
Een toiletrolhouder of closetrolhouder is een onmisbaar toiletaccessoire. Bij MEGA Tegels en Badkamers heeft u de keuze uit closetrolhouders mét klep en zonder. Beide modellen zijn uitgevoerd in chroom wat een moderne en frisse uitstraling geeft aan uw toiletruimte of badkamer.

Toiletborstel
Houd uw toilet schoon en hygiënisch met een toiletborstel van MEGA Tegels en Badkamers. Onze toiletborstels worden geleverd in combinatie met een houder en zijn uitgevoerd in chroom. Hierdoor houdt de toiletborstel niet alleen uw toiletpot schoon, maar draagt deze ook bij aan de decoratie van uw toiletruimte.

Fonteinaccessoires
Uw fontein in het toilet is niet compleet zonder toiletaccessoires. Bij ons vindt u stijlvolle zeepdispensers die u kunt gebruiken tijdens het handenwassen. De zeepdispensers zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen en worden geleverd met bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Naast de zeepdispensers hebben wij een aantal handdoekhouders in ons assortiment waar u makkelijk uw handdoek aan kunt ophangen. Onmisbaar in een hygiënisch toilet.

Complete set toiletaccessoires
Naast de losse toiletaccessoires is het mogelijk om een complete set toiletaccessoires aan te schaffen. Deze bestaat uit een toiletborstel, toiletrolhouder en handdoekhouder in dezelfde stijl. De producten samen zorgen voor een elegante uitstraling in uw toilet.

Reserveer uw toiletaccessoires snel en eenvoudig
U kunt uw toiletaccessoires snel en eenvoudig online reserveren en ophalen in één van onze winkels bij u in de buurt. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan heten wij u graag welkom in één van onze MEGA-stores voor het gehele assortiment toiletaccessoires van alle topmerken.

Geesa Bruynzeel ZenZe TECE Xenz Roommade Aquasound