Toiletzitting

Uw toiletzitting bestelt u online bij MEGA Tegels en Badkamers. Hieronder vindt u een kleine verzameling toiletzittingen van topmerken als ZenZe en tegen de scherpste prijs. Bent u benieuwd naar ons complete assortiment? Kom dan gerust langs in de MEGA-store bij u in de buurt. 


Zenze Toiletzitting

"Universeel"

€44,95 €34,95

ZenZe Toiletzitting

"Universeel, softclose"

€106,95 €59,95

ZenZe Toiletzitting

"ZenZe Onyx"

€149,95 €125,-

ZenZe "Douche-toiletzitting"

"Met onderdouche"

€319,95 €289,-


Toiletzittingen in verschillende uitvoeringen
Bij ons vindt u een breed scala toiletzittingen in verschillende stijlen en prijsklassen. Zo is er altijd een model dat voldoet aan uw wensen en persoonlijke smaak. Ons assortiment bestaat uit topmerken als ZenZe. Bovendien worden de toiletzittingen aangeboden tegen de scherpste prijs. Naast kwaliteit en stijl, hebben wij comfort hoog in het vaandel staan. Het is immers belangrijk dat u comfortabel zit op uw toilet.

Softclose toiletzittingen
U heeft bij MEGA Tegels en Badkamers onder andere de keuze uit standaard modellen en toiletzittingen met een softclose systeem. De softclose modellen vallen langzaam dicht en veroorzaken hierdoor geen lawaai. De toiletzittingen zijn bovendien makkelijk te sluiten met een lichte aanraking. 

ZenZe douche-toiletzitting
De ZenZe douche toiletzitting is een zeer hygiënisch model en uitgevoerd met onderdouche. Dit type wint de laatste jaren enorm aan populariteit door zijn hygiëne en duurzaamheid. De onderdouche reinigt met een comfortabele warme waterstraal het onderlichaam wat het gebruik van toiletpapier bespaart. De waterstraal zal in het begin even wennen zijn, maar na een aantal keer gebruik te hebben gemaakt bent u absoluut overtuigd van deze snelle en hygiënische reinigingsmethode. 

Kom langs in één van onze MEGA-stores
Let op dat niet alle toiletbrillen universeel zijn. Sommigen zijn gebonden aan specifieke afmetingen of toilettypen. Laat u eventueel bij de keuze van de juist toiletzitting adviseren door een van onze specialisten. Heeft u uw keuze al kunnen maken? Bestel uw toiletzitting dan direct online en haal deze op een geschikt moment op in de dichtstbijzijnde MEGA-store.

ZenZe Hoomline Nord Ceram Geesa Geberit Hansgrohe Castelvetro