Wandcloset

Het wandcloset wint de laatste jaren enorm aan populariteit door zijn hygiëne en moderne look. Een wandcloset wordt met behulp van een inbouwreservoir aan de muur bevestigd. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons brede assortiment. Voor ons complete aanbod heten wij u van harte welkom in de dichtstbijzijnde vestiging van MEGA Tegels en Badkamers. 


Complete wandcloset combinatie

Inbouwreservoir
Bedieningspaneel, wit
Wandcloset, wit
Toiletzitting, wit

ADVIESPRIJS €451,-

€269,-

Luxe wandcloset combinatie

Inbouwreservoir
Bedieningspaneel, wit
Wandcloset, wit
Softclose zitting, wit

ADVIESPRIJS €667,-

€449,-

Wandcloset "Alternate"

"Standaard model"

€100,61 €84,95

Wandcloset "Euroline"

"Standaard model"

€109,95 €89,95

Wandcloset "ZenZe"

"Standaard model"

€129,95 €99,-

Wandcloset "verkort"

"Compacte uitvoering"

€146,95 €124,95

Compleet wandcloset

"inclusief softclose zitting"

€340,74 €229,-

Wandcloset softclose zitting

"Rimfree model"

€493,95 €299,-


Wandcloset is hygiënisch en modern
Het wandcloset is een zeer populair product binnen ons assortiment. Met het geïntegreerde inbouwreservoir ziet uw badkamer of toiletruimte er modern en strak uit. Daarnaast heeft een wandcloset minder plekken waar vuil tussen kan komen waardoor deze makkelijk schoon te houden is. Hierdoor is het wandcloset hygiënischer dan het staande toilet. 

Wandcloset met softclose systeem
Let op dat de wandclosets niet standaard geleverd worden met toiletzitting. Deze dient u er los bij te bestellen. Het ZenZe complete wandcloset is echter wel beschikbaar met softclose toiletzitting. Het softclose systeem zorgt ervoor dat de zitting langzaam dichtvalt zonder klap. Dit type is geproduceerd van keramiek en daardoor zeer krasbestendig. Mede dankzij zijn uitstekende prijs-kwaliteit verhouding is dit een van de meest verkochte uitvoeringen. 

Wandcloset packagedeals
Bij MEGA Tegels en Badkamers heeft u de keuze uit losse wandclosets en modellen met bijgeleverde inbouwreservoir, bedieningspaneel en toiletzitting. Deze zijn te vinden in onze packagedeals. De packagedeals zijn speciaal voor u samengesteld en bevatten alle producten die uw wandcloset compleet maken. Zodoende hoeft u zich geen zorgen te maken of u alle benodigde artikelen heeft geselecteerd. 

Bestel online en kom langs in de winkel
Bestel uw ideale wandcloset direct online en haal deze op een geschikt moment op. Ook kunt u altijd langskomen voor advies op maat of om rustig rond te kijken in onze showroom. Met meer dan tien vestigingen is er altijd een MEGA-store bij u in de buurt!

Xenz Sunshower ZenZe Roommade Geesa Pelipal Bruynzeel