Designradiator

Met een designradiator van MEGA Tegels en Badkamers maakt u uw badkamer helemaal af. Bovendien kunt u uw handdoek over de radiator hangen, waardoor u op eenvoudige wijze uw handdoek kunt voorverwarmen. Hieronder kunt u een kleine selecte uit ons assortiment bekijken. Bezoek een MEGA-store voor het complete assortiment en een advies op maat.   


Design radiator

"Rechte uitvoering"

€250,42 €149,-

Luxe Design radiator

"Opvallende vormgeving!"

€811,42 €699,-

Design radiator

"Licht gebogen"

€363,67 €299,-

Luxe Design radiator

"Inox uitvoering"

€1.046,03 €899,-

Design radiator

"Met middenaansluiting"

€300,75 €189,-

Luxe Design radiator

"Een zekere aanwinst"

€1.182,26 €995,-

Design radiator

"Trend van eenvoud"

€439,25 €375,-

Luxe Design Radiator

"Uitgevoerd met poedercoating"

€1.207,95 €999,-


Designradiator, waar moet u opletten?
Bij de aanschaf van uw nieuwe verwarming dient u rekening te houden met het formaat. Bij MEGA Tegels en Badkamers heeft u de keuze uit kleine en grote designradiatoren. Ook is de verwarming leverbaar in verschillende kleuren. Verder is het belangrijk dat u rekening houdt met de plaats van de aansluiting in uw badkamer. De aansluiting op de radiator kan namelijk op verschillende plekken zitten (boven of onder, links of rechts, of in het midden). Tot slot wilt u natuurlijk dat uw gehele ruimte volledig wordt verwarmd. Hierdoor is het belangrijk om rekening te houden met het vermogen van de designradiator.

Reserveer online
Heeft u de radiator gevonden die voldoet aan al uw wensen? Reserveer hem dan direct online. Daarna kunt u de radiator ophalen wanneer u wilt, in een MEGA-store bij u in de buurt. Onze medewerkers staan daar klaar om u verder te helpen. 

Advies nodig?
Bent u benieuwd welk formaat u het beste kunt kiezen? En wilt u weten hoeveel vermogen uw nieuwe designradiator nodig heeft? Of heeft u andere vragen? Kom dan langs in onze MEGA-store bij u in de buurt. Daar staan onze medewerkers voor u klaar om u een passend advies te geven. Bovendien kunt u de radiatoren meteen in het echt bekijken. 

Xenz Hoomline Geberit Roommade Aquasound Pelipal ZenZe