Elektrische-verwarming

Wilt u ook lekkere warme voeten als u ’s morgens uw badkamer inloopt? De elektrische vloerverwarming van MEGA Tegels en Badkamers is hier de ideale oplossing voor. Daarnaast creëert u optisch meer ruimte met een elektrische vloerverwarming, doordat er geen radiator meer in uw badkamer hoeft te hangen. Bekijk hier onder een kleine selectie uit ons assortiment en bezoek onze MEGA-store voor het complete aanbod.   


Elektrische vloerverwarming 1.3m²

"Ideaal voor in de badkamer!"

€299,- €249,-

Elektrische vloerverwarming 2.1m²

"Ideaal voor in de badkamer!"

€349,- €295,-

Elektrische vloerverwarming 2.5m²

"Ideaal voor in de badkamer!"

€349,- €306,95

Elektrische vloerverwarming 4m²

"Ideaal voor in de badkamer!"

€425,- €375,-


Vloerverwarmingsmat
Er zijn tal van redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een elektrische vloerverwarming. Een vloerverwarming wordt onder het totaal oppervlak van uw vloertegels gelegd, waardoor het onzichtbaar is. Het voordeel hiervan is dat u bij het indelen van uw badkamer geen rekening hoeft te houden met de plaats van de verwarming. Daarnaast heeft u een betere warmteverspreiding en bespaart u op uw energiekosten, dit komt doordat de warmte over het gehele vloeroppervlak wordt verspreid. Bovendien wordt er door de elektrische vloerverwarming minder stof gecirculeerd, waardoor er een betere luchtkwaliteit in uw badkamer ontstaat. Verder zijn de vloerverwarmingsmatten verkrijgbaar in diverse maten en geschikt voor zowel droge als natte ruimtes. Naast toepassing in de vloer kunt u deze matten ook aanbrengen in uw muur.     

Vloertegels
U kunt de elektrische vloerverwarmingsmatten uitstekend combineren met onze exclusieve vloertegels. Deze worden speciaal geïmporteerd vanuit Spanje, waardoor ze niet overal verkrijgbaar zijn. De tegels uit ons assortiment zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn bestand tegen slijtage.  

Reserveer online
U kunt uw elektrische vloerverwarmingsmatten online reserveren. Daarna bent u van harte welkom in één van onze MEGA-stores bij u in de buurt. Daar staan onze medewerkers klaar om u verder te helpen. 

Aquasound Nord Ceram Sunshower Hoomline Geesa Castelvetro Bruynzeel