Vloeren

Een vloer geeft karakter aan uw interieur. Of u deze nu legt in de woon- of slaapkamer, al onze laminaat en pvc-vloeren bieden kwaliteit en gemak. Bekijk hieronder een kleine selectie uit ons assortiment. Benieuwd naar het volledige vloeren aanbod? Kom dan langs in één van onze MEGA-stores bij u in de buurt. 


XXL Laminaat kleur "Elbe"

"25 jaar garantie!"

€22,95 €18,95

XXL Laminaat kleur "Seine"

"25 jaar garantie!"

€22,95 €18,95

XXL Laminaat kleur "Ruhr"

"25 jaar garantie!"

€22,95 €18,95

PVC vloeren

"Diverse kleuren en designs!"

€57,95 €49,95


Laminaatvloeren
Bij MEGA Tegels en Badkamers heeft u de keuze uit een groot assortiment laminaatvloeren. Onze laminaatvloeren hebben de uitstraling van een natuurgetrouwe houtstructuur, ze zijn duurzaam en onderhoudsarm. Het laminaat klikt eenvoudig in elkaar, zodat je zelf gemakkelijk een laminaatvloer kunt leggen in de woonkamer, gang of slaapkamer.

Pvc-vloeren
Ook onze pvc-vloeren hebben de uitstraling van een natuurgetrouwe houtstructuur, echter bieden deze vloeren ook het gemak van kunststof. Pvc-vloeren zijn van hoge kwaliteit en vormen een goed alternatief voor parket, laminaat of natuursteen. De vloer wordt geleverd in stroken ter grootte van een laminaatplank. De stroken zijn eenvoudig naast elkaar te plaatsen op de vloer.

Ondervloeren en plinten
Om het voor u nog makkelijker te maken levert MEGA Tegels en Badkamers ook de bijpassende ondervloeren en plinten. Een ondervloer zorgt ervoor dat u langer plezier beleefd aan uw laminaatvloer. Daarnaast kunt u uw vloer mooi afwerken met de juiste plinten. Voor meer informatie over vloeren kunt u contact opnemen met een van de MEGA-stores bij u in de buurt.  

Reserveer online
U kunt uw vloer alvast online reserveren. Onze medewerkers zetten het voor u klaar in de MEGA-store bij u in de buurt. U kunt het ophalen wanneer het u uitkomt! 

TECE Roommade Instamat Castelvetro Geberit Pelipal Sunshower