Laminaat-vloeren

Een laminaatvloer bepaald grotendeels de sfeer in uw interieur. Ons laminaat is duurzaam, onderhoudsarm en heeft een natuurlijke hout uitstraling. Het laminaat is gemakkelijk te zelf te leggen. Kom langs in een MEGA-store bij u in de buurt en bekijk ons complete assortiment. 


XXL Laminaat kleur "Elbe"

"25 jaar garantie!"

€22,95 €18,95

XXL Laminaat kleur "Seine"

"25 jaar garantie!"

€22,95 €18,95

XXL Laminaat kleur "Ruhr"

"25 jaar garantie!"

€22,95 €18,95


Laminaatvloer
De laminaatvloeren van MEGA Tegels en Badkamers zijn er in verschillende stijlen. Ze zijn voorzien van een kliksysteem, waardoor de vloer naadloos op elkaar aansluit. Hierdoor kunt u de vloer zelf eenvoudig en snel leggen. Daarnaast is een laminaatvloer in vergelijking met een vloerbedekking eenvoudig te onderhouden. Het vuil hecht zich niet in de structuur van de vloer, maar blijft op de oppervlakte. Hierdoor kunt de vloer gemakkelijk reinigen.  

Ondervloer en plinten
MEGA Tegels en Badkamers leveren ook passende ondervloeren en plinten. Een ondervloer is erg belangrijk bij een laminaatvloer. Het is niet alleen goed voor de isolatie, maar ook voor geluidsdemping en tegen vocht. Daarnaast gaat uw vloer langer mee. MEGA Tegels en Badkamers leveren ondervloeren die aansluiten op uw wensen. Daarnaast maakt u met de juiste plinten uw laminaatvloer helemaal af. Denk hierbij ook goed na over de kleur van uw plinten ten opzichte van uw vloer. Kiest u voor plinten in dezelfde kleur als uw vloer, dan lijkt de vloer optisch groter. Maar kiest u voor plinten in dezelfde kleur als uw muur, dan lijkt uw vloer optisch kleiner. 

Reserveer online
U kunt uw laminaatvloer alvast online reserveren. Onze medewerkers zetten het voor u klaar in de MEGA-store bij u in de buurt. U kunt het ophalen wanneer het u uitkomt! 

Xenz Geberit Castelvetro Roommade Hansgrohe Aquasound Bruynzeel