PVC-vloeren

Pvc-vloeren worden steeds populairder binnen Nederland. Ze hebben een echte hout of tegellook, zijn warmte doorlaatbaar en daardoor ook geschikt voor vloerverwarming. Of u nou houdt van een landelijke, industriële of moderne stijl, met een pvc-vloer kunt u alle kanten op. Hieronder ziet u een kleine selectie van onze pvc-vloeren. Kom langs in de MEGA-store voor ons complete aanbod. 


PVC vloeren

"Diverse kleuren en designs!"

€57,95 €49,95


Pvc-vloeren
Ook onze pvc-vloeren hebben de uitstraling van een natuurgetrouwe houtstructuur, echter bieden deze vloeren ook het gemak van kunststof. Pvc-vloeren zijn van hoge kwaliteit en vormen een goed alternatief voor parket, laminaat of natuursteen. De vloer wordt geleverd in stroken ter grootte van een laminaatplank. De stroken zijn eenvoudig naast elkaar te plaatsen op de vloer.

Vloerverwarming
Het voordeel van een pvc-vloer is dat ze warmte doorlaatbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om er een vloerverwarmingsmat onder te leggen. Onze elektrische vloerverwarmingen zijn geschikt voor elke kamer van uw huis, zelfs voor in de badkamer. Daarnaast kunnen ze ook onder de tegels van uw badkamermuur geplaats worden.

Plinten en ondervloeren
Om uw vloer perfect af te werken, leveren wij ook passende plinten en ondervloeren. Door het plaatsen van een ondervloer vergroot u de levensduur van uw pvc-vloer. Ook werkt een ondervloer geluiddempend, isolerend en vochtwerend. Met de juiste plinten dekt u de naden tussen uw vloer en muren af.      

Online reserveren
Wanneer u de juiste pvc-vloer heeft gevonden, dan kunt u deze eenvoudig online reserveren. Vervolgens kunt u de vloer ophalen in één van onze MEGA-stores bij u in de buurt. Uiteraard op het moment dat u het beste uitkomt! Heeft u nog vragen over het leggen van een pvc-vloer? Of wilt u meer weten over het onderhoud? Of heeft u andere vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.  

Nord Ceram ZenZe Aquasound Hansgrohe Castelvetro Sunshower Xenz