Badkamermeubels / badmeubels

Bij Mega hebben we een ruim aanbod aan badkamermeubels zoals wastafels, badkamerkasten en spiegelkasten maar ook voor een compleet ingerichte badkamer ben je bij ons aan het juiste adres.

Adviesgesprek aanvragen

Wastafels

Het is belangrijk om bij de aanschaf van een wastafel praktisch na te denken. Is het bij jou thuis altijd dringen geblazen in de badkamer omdat iedereen tegelijk zijn tanden wil poetsen? Dan kun je ook een wastafelmeubel met twee wastafels overwegen. Als je een wat kleinere badkamer hebt, is een brede wastafel ook een optie.

 

 

 

Opbergruimte

Een goed ingerichte badkamer heeft genoeg opbergruimte voor handdoeken en verzorgingsproducten. Bij Mega vind je opbergmeubels voor ieder formaat badkamer. Heb je niet zo veel ruimte, dan is een wastafelonderkast bijvoorbeeld een goede oplossing. Je kunt kiezen voor een onderkast die los onder een wastafel komt te hangen, of voor een onderkast waar de wastafel in gemonteerd wordt. Zo is de wastafel mooi en strak weggewerkt.

Een andere oplossing die weinig ruimte vergt, is een spiegelkast. In plaats van de kiezen voor een losse badkamerspiegel boven de wastafel, kun je deze ruimte extra goed benutten door er een spiegelkast op te hangen.

Heb je meer ruimte voor een badkamerkast? Dan kun je ook denken aan een kolomkast, dit is een smalle, hoge kast die ideaal is om bijvoorbeeld handdoeken in op te bergen.

 

 

 

Ons aanbod in badkamermeubels

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons complete aanbod aan badkamermeubels? Kom langs in één van onze Mega vestigingen om het totale aanbod te bekijken. Wil je zelf alvast aan de slag met het ontwerpen van je nieuwe badkamer? Gebruik dan de 3D-badkamerplanner.

Adviesgesprek aanvragen
Instamat Pelipal Castelvetro Hansgrohe TECE Villeroy & Boch Geesa