Badkamers

Met Mega vind je altijd de badkamer die je zoekt, we helpen graag bij het realiseren van de voor jou ideale badkamer. Een badkamer moet immers de plaats zijn waar je ‘s morgen heerlijk wakker wordt tijdens een verfrissende douche en ‘s avonds geheel kunt ontspannen na een drukke dag. 

Badkamermeubels

meer informatie

Badkamer verbouwen of een nieuwe badkamer kopen?

Mega heeft een zeer breed badkamer assortiment dat o.a. bestaat uit badkamermeubels, wastafels, dubbele wasbakken, wastafelkranen, badkranen, vrijstaande baden, hoekbaden, douchebakken, douchedeuren, inloopdouches, hangtoiletten, staande toiletten, badkamertegels en designradiatoren. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld aan de hand van de nieuwste trends op het gebied van tegels en sanitair. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende stijlen die variëren van landelijk, industrieel, modern, klassiek tot aan design.  

Zelf ontwerpen of bezoek de badkamer showroom

Ben je op onze website aan de slag gegaan met de 3D-badkamerplanner, maar is het niet gelukt om de ideale badkamer te ontwerpen? Geen probleem! Dan gaan we samen aan de slag om dit alsnog te realiseren. Laat tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze showrooms jouw droombadkamer ontwerpen door een van onze adviseurs. Bekijk deze badkamer of het ontwerp dat je hebt gemaakt met de 3D-badkamerplanner in ‘virtual reality’ in een van onze showrooms.

Door jouw badkamer zelf te ontwerpen of een badkamer te laten ontwerpen door een van onze adviseurs, heb je altijd de gewenste combinatie van sanitair, badkamermeubels en badkamertegels. Het is uiteraard ook mogelijk om een badkamer uit onze showroom te combineren met bijvoorbeeld andere tegels.

Complete badkamer incl. montage

Heb je jouw badkamer gevonden? Dan bestellen wij deze voor je. De badkamer wordt thuisbezorgd en indien gewenst vakkundig door een van onze externe specialisten geplaatst. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de montage van de nieuwe badkamer en wordt alles voor je geregeld!

Adviesgesprek aanvragen
Instamat Villeroy & Boch Hansgrohe Castelvetro Sunshower Pelipal Aquasound