Disclaimer

Disclaimer

Deze Website is eigendom van en wordt beheerd door MEGA Tegels en Badkamers Franchise BV. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en/of foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via onze website megategel.nl op enigerlei wijze te verspreiden.

Aan de samenstelling en inhoud van deze Website wordt de uiterste zorg besteed. Mega aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan. In geen geval kunnen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze Website. Heb je opmerkingen of suggesties omtrent de werking of de inhoud van deze Website dan kun je contact met ons opnemen.

Om misverstanden te voorkomen laten wij je weten dat alle genoemde prijzen op de Website onder voorbehoud van typefouten zijn en derhalve niet bindend.

Mega gebruikt je informatie voorzichtig en verstandig.

Welke persoonlijke gegevens verzamelen wij? Simpel. Alle informatie die we verzamelen is de informatie die je bereid bent te delen met ons. Dat betekent bijvoorbeeld dat wanneer je je opgeeft voor de nieuwsbrief, wij jouw e-mail adres nodig hebben om je daarmee correct van dienst te kunnen zijn.

Deelt Mega jouw informatie met derden? Je informatie zal nooit voor commerciële doeleinden aan derden worden getoond.

Damixa Castelvetro TECE ZenZe Instamat Geesa Villeroy & Boch