Disclaimer

Disclaimer

Deze Website is eigendom van en wordt beheerd door MEGA Tegels en Badkamers Franchise BV. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en/of foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via onze website megategel.nl op enigerlei wijze te verspreiden.

Aan de samenstelling en inhoud van deze Website wordt de uiterste zorg besteed. MEGA Tegels en Badkamers aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan. In geen geval kunnen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van deze Website. Heeft u opmerkingen of suggesties omtrent de werking of de inhoud van deze Website dan kunt u contact met ons opnemen.

Om misverstanden te voorkomen laten wij u weten dat alle genoemde prijzen op de Website onder voorbehoud van typefouten zijn en derhalve niet bindend.

MEGA Tegels en Badkamers gebruikt uw informatie voorzichtig en verstandig.

Welke persoonlijke gegevens verzamelen wij?Simpel. Alle informatie die we verzamelen is de informatie die u bereid bent te delen met ons. Dat betekent bijvoorbeeld dat wanneer u zich opgeeft voor de nieuwsbrief, wij uw e-mail adres nodig hebben om u daarmee correct van dienst te kunnen zijn.

Deelt MEGA Tegels en Badkamers uw informatie met derden? Uw informatie zal nooit voor commerciële doeleinden aan derden worden getoond.

Roommade Instamat ZenZe TECE Sunshower Aquasound Geesa