Garantie

Bij de aankoop van uw nieuwe badkamer, toiletruimte, of complete woonkamervloer, heeft u behoefte aan zekerheid, ook na uw aankoop!

Productgarantie:

MEGA Tegels en Badkamers werkt met A-merken die altijd goede en duidelijke garantie voorwaarden hebben. Deze garantie voorwaarden worden door ons nageleefd. De gemiddelde garantie termijn van een product, is tussen de twee en de vijf jaar. Indien u een garantie vraag heeft, loopt u dan even binnen bij de dichtstbijzijnde MEGA-store.

Indien u een product bij een andere winkel heeft gekocht dan bij MEGA Tegels en Badkamers, verwijzen wij u in eerste instantie naar de winkel van aankoop.

 

Wie levert de garantie op uw aankoop:

De leverancier van de artikelen verzorgt de garantie en is ook verantwoordelijk voor zijn of haar product. De complete service afhandeling, vindt dan ook plaats tussen de fabrikant en de eindgebruiker. MEGA Tegels en Badkamers bemiddelt in de aanvraag en afhandeling van uw service aanvraag. Indien er onduidelijkheden zijn, kunt u ten alle tijde contact opnemen met de dichtstbijzijnde MEGA-store bij u in de buurt. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!

 

Xenz Pelipal Geberit Aquasound Nord Ceram Hansgrohe ZenZe