MEGA STORE Heemskerk

De Trompet 2860
1967 DD Heemskerk

0251-241140

stuur ons een bericht

Wij staan voor u klaar!

Op Industrieterrein De Trompet en op een schitterende zichtlocatie aan de A9 vindt u onze MEGA-store Heemskerk (naast gevestigde namen als Smitveld Outdoor en kampeerwinkel en Landrover & Jaguar dealer Jager). De showroom is ruim 1.500 m² en voorzien van de nieuwste trends tegels en badkamers. Onze showroom is uitstekend bereikbaar en biedt een ruime (gratis) parkeergelegenheid. Om ons te vinden neemt u vanaf de A9, afslag 9 Heemskerk. De rotonde gaat u 3/4 en u vervolgt de weg tot over het spoor. Na de spoorwegovergang neemt u de eerste afslag links en rijd u Industrieterrein De Trompet 2 in. Aan het einde van deze weg vind u MEGA-store Heemskerk.

Vestigingsinformatie

Op industrieterrein de Trompet is MEGA Tegels en Badkamers Heemskerk gevestigd. Op dit adres kunt u terecht voor badkamers, toiletten, wand- en vloertegels en sanitair in de regio. Ook vanuit Beverwijk, Castricum, Alkmaar, Uitgeest en Velsen-Noord is onze uitgebreide showroom makkelijk te bereiken. Onze grote showroom bestaat uit ruim 1500 m² en is stijlvol en overzichtelijk ingericht volgens een uniek concept. Bij ons vindt u het meest uitgebreide assortiment en de nieuwste trends op badkamer en tegel gebied. Ook voor een professionele installatie kunt u bij ons terecht. Voor ieder zijn stijl en elk budget is er een ruim aanbod badkamers, tegels en sanitair. Veel sanitair en tegels zijn direct uit voorraad leverbaar, kortom juist ook de consument met renovatieplannen kan prima bij ons terecht. MEGA Tegels & Badkamers Heemskerk kenmerkt zich als de speciaalzaak met groothandelsprijzen in de regio! Dat betekent uitstekend advies en de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Onze verkoopspecialisten helpen graag bij het maken van de juiste keuzes en staan altijd klaar voor vragen, informatie of een gratis 3D-ontwerp van uw badkamer.

Wij bedienen onze klanten in een grote regio en o.a. in:
Heemskerk, Alkmaar, Amsterdam, Assendelft, Beverwijk, Castricum, Haarlem, Heerhugowaard, Heiloo, Ijmuiden, Krommenie, Uitgeest, Purmerend en Velserbroek.

KvK nummer: 53663101 / Bank nr.: IBAN: NL48ABNA0616707460

Onze vestiging

Het verkoopteam van MEGA-store Heemskerk bestaat uit (van links naar rechts): verkoopmedewerkster Annelies Anspach, franchisenemer Richard Zoon, verkoopmedewerker Frits Langeveld en Logistiek medewerker Didier Broersen

Heeft u een vraag?
Wij beantwoorden deze graag!

Stel ons uw vraag

Koopzondagen 2018

Kijk hier voor een overzicht van koopzondagen in 2018

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09.30 - 18.00 uur
Woensdag 09.30 - 18.00 uur
Donderdag 09.30 - 21.00 uur
Vrijdag 09.30 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Koopzondag 12.00 - 17.00 uur
Nord Ceram Hoomline Sunshower Bruynzeel Xenz Pelipal Instamat