MEGA STORE Heemskerk

De Trompet 2860
1967 DD Heemskerk

0251-241140

stuur ons een bericht

Badkamers, keukens, vloeren en tegels Heemskerk

Op Industrieterrein De Trompet en op een schitterende zichtlocatie aan de A9 vind je onze Mega-vestiging Heemskerk (naast gevestigde namen als Smitveld Outdoor en kampeerwinkel en Landrover & Jaguar dealer Jager). De showroom is ruim 1.500 m² en voorzien van de nieuwste trends badkamers, keukens, vloeren en tegels. Onze showroom is uitstekend bereikbaar en biedt een ruime (gratis) parkeergelegenheid. Om ons te vinden neem je vanaf de A9, afslag 9 Heemskerk. Op de rotonde neem je de derde afslag en je vervolgt de weg tot over het spoor. Na de spoorwegovergang neem je de eerste afslag links en rijdt je Industrieterrein De Trompet 2 in. Aan het einde van deze weg vindt je Mega Heemskerk.

Vestigingsinformatie

Op industrieterrein de Trompet is Mega Heemskerk gevestigd. Op dit adres kun je terecht voor badkamers, keukens, vloeren en tegels in de regio. Ook vanuit Beverwijk, Castricum, Alkmaar, Uitgeest en Velsen-Noord is onze uitgebreide showroom makkelijk te bereiken. Onze grote showroom bestaat uit ruim 1500 m² en is stijlvol en overzichtelijk ingericht volgens een uniek concept. Bij ons vind je het meest uitgebreide assortiment en de nieuwste trends op badkamer en keuken gebied. Ook voor een professionele installatie kun je bij ons terecht. Voor ieder zijn stijl en elk budget is er een ruim aanbod badkamers, tegels en sanitair. Veel sanitair en tegels zijn direct uit voorraad leverbaar, kortom juist ook de consument met renovatieplannen kan prima bij ons terecht. Mega Heemskerk kenmerkt zich als de speciaalzaak met groothandelsprijzen in de regio! Dat betekent uitstekend advies en de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Onze verkoopspecialisten helpen graag bij het maken van de juiste keuzes en staan altijd klaar voor vragen, informatie of een gratis 3D-ontwerp van je badkamer of keuken.

Wij bedienen onze klanten in een grote regio en o.a. in:
Heemskerk, Alkmaar, Amsterdam, Assendelft, Beverwijk, Castricum, Haarlem, Heerhugowaard, Heiloo, Ijmuiden, Krommenie, Uitgeest, Purmerend en Velserbroek.

KvK nummer: 53663101 / Bank nr.: IBAN: NL48ABNA0616707460

Onze vestiging

Het verkoopteam van MEGA-store Heemskerk bestaat uit (van links naar rechts): verkoopmedewerkster Annelies Anspach, franchisenemer Richard Zoon, verkoopmedewerker Frits Langeveld en Logistiek medewerker Didier Broersen

Heeft u een vraag?
Wij beantwoorden deze graag!

Stel ons uw vraag

Koopzondagen 2018

Kijk hier voor een overzicht van koopzondagen in 2018

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09.30 - 18.00 uur
Woensdag 09.30 - 18.00 uur
Donderdag 09.30 - 21.00 uur
Vrijdag 09.30 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Koopzondag 12.00 - 17.00 uur
21 mei, 2e pinksterdag open
27 mei: gesloten
3 juni: gesloten
Xenz Aquasound Hansgrohe Instamat ZenZe Geesa Pelipal