December cadeaumaand

Het is niet alleen de laatste maar ook de meest sfeervolle maand van het jaar. Daarom delen wij uit tijdens onze December cadeaumaand actie.

Wat dacht je van gratis lijm en voegsel (vanaf 20 m2)* bij aankoop van wand- en vloertegels. Bij aanschaf van een badmeubel krijg je een gratis kraan*. Koop je een toiletcombi dan krijg er van ons een gratis fonteinset*. Wij geven een gratis douchedrain weg bij aankoop van een douchecabine. Koop je een complete badkamer vanaf €5000 dan krijg je zelfs een inloopdouche cadeau*

Koop je een complete keuken in een van onze Mega vestigingen in Den Helder of Heemskerk dan krijg je een Qooker kraan cadeau*.

Kom naar een van onze Mega-vestigingen en laat je inspireren door de nieuwste badkamertrends. Wij maken een gratis 3D-ontwerp van je droombadkamer en geven deskundig advies. Bij Mega vind je jouw badkamer tegen direct de scherpste prijs. 

* Vraag naar de voorwaarden in de winkel. De actie loopt van 06 t/m 31 december 2018 en geldt niet in combinatie met reeds lopende acties en aanbiedingen.

Adviesgesprek aanvragen
Castelvetro ZenZe Geesa TECE Nord Ceram Instamat Pelipal