21% btw korting op onze keukens

Voor wie op zoek is naar een nieuwe keuken hebben wij bij Mega nu wel een heel erg goede aanbieding. Tijdens onze keuken maandactie ontvang je namelijk 21% btw-korting op de aanschaf van één van onze keukens. Dus droom jij van een nieuwe keuken? Dan is dit hét moment om die droom te vervullen. Zorg dat je nu gebruik maakt van deze waanzinnige actie!

4 vragen over het kopen van een keuken

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is uiteraard enorm leuk, maar het kan ook de nodige vragen oproepen. Want waar moet je allemaal aan denken? En wat is er mogelijk binnen de beschikbare ruimte? De keukenspecialisten van Mega helpen je hiermee graag verder en hebben daarom de antwoorden op verschillende vragen voor je op een rijtje gezet:

 

Welke opstelling past er in mijn keuken?

In vrijwel iedere keuken zijn meerdere soorten opstellingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een rechte streep tegen de muur, de hoekkeuken (ook wel L-opstelling genoemd) of de U-vormige keuken. Een kookeiland is meer geschikt voor een open keuken.

Tip: Je kunt zelf heel eenvoudig bekijken wat er mogelijk is in jouw keuken door gebruik te maken van onze 3D-keukenplanner. Geef de afmetingen van de ruimte op en kijk in hoeverre de gewenste opstelling hierin past.

 

Hoeveel opbergruimte heb ik nodig?

In een nieuwe keuken wil je uiteraard al je servies, pannen, keukenapparatuur, bestek en etenswaren kwijt kunnen. De hoeveelheid hiervan zal echter per persoon variëren en ook andere beschikbare opbergruimte speelt een rol in je keuze. Heb je bijvoorbeeld een aparte servieskast, dan hoef je hier geen keukenruimte voor te reserveren.

Tip: Heb je al een keuken? Tel dan de meters aan kastruimte die je nu hebt. Is dit voldoende, dan weet je wat je nodig hebt in je nieuwe keuken. Kom je plek te kort? Dan is dit hét moment om extra opbergruimte te realiseren.

 

Welke apparatuur heb je nodig?

Van gasfornuis tot inbouw espressomachine – er is heel wat apparatuur verkrijgbaar voor een keuken. Dat wil echter niet zeggen, dat je het allemaal nodig hebt. Ga goed voor jezelf na of je wel echt gebruik zal maken van die elektrische bordenwarmer of de speciale wijnkast voordat je deze aanschaft. De meeste mensen vinden een keuken met een gasfornuis, afzuigkap, koel vriescombinatie, oven (of combimagnetron) en vaatwasser meer dan compleet.

Tip: Voor een kleine keuken is er ook speciale, kleinere apparatuur verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een smallere vaatwasser. 

 

Hoe duur is een nieuwe keuken?

Je kunt het uiteraard zo duur maken als je zelf wilt. Bij Mega vind je complete keukens voor ieder budget. Kom gerust eens langs in onze vestigingen in Den Helder of Heemskerk om je wensen voor een nieuwe keuken te bespreken. Wij houden uiteraard rekening met jouw budget.

Tip: Maak gebruik van onze fantastische maandactie en ontvang 21% btw-korting keuken op de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze actie loopt t/m 20 mei 2018.

 

Adviesgesprek aanvragen keukens
ZenZe Sunshower Instamat Xenz Bruynzeel Pelipal Hansgrohe