Meest gestelde vragen

Kan MEGA Tegels en Badkamers alle (A) merken leveren? 

MEGA Tegels en Badkamers werkt met bijna alle bekende A-merken. Daarnaast hebben we ook een eigen merk, "ZenZe". Van zowel alle A-merken als ons eigen merk "ZenZe" kunt u dezelfde kwaliteit en garantie bepalingen verwachten.

 

Is het ook mogelijk om mijn reservering te bezorgen?

Uiteraard, geen enkel probleem! In de meeste gevallen wordt hier wel een kleine vergoeding voor gevraagd. Dit gaat uiteraard in overleg met de MEGA-store waar u de spullen heeft aangekocht.

 

Wat is de levertijd van mijn uitgezochte producten?

Dat verschilt per product. De meeste artikelen zijn over het algemeen direct leverbaar binnen 1 of 2 (werk)dagen. Er zijn echter ook artikelen die levertijden hebben die wat langer duren, zoals bijvoorbeeld badkamermeubelen, radiatoren en (maatwerk) douchewanden. Onze medewerkers zullen indien u een item reserveert, hierover contact met u opnemen om de definitieve leverdatum te bevestigen.

 

Betalingsmogelijkheden, welke betaalvormen zijn er?

Wanneer u ervoor kiest om uw producten af te halen in de showroom, dan heeft u daar ook meteen de mogelijkheid om deze daar af te rekenen. Let op: u kunt pinnen of contant betalen in onze showrooms. Afrekenen op onze website kan (nog) niet.

 

Werkt MEGA Tegels en Badkamers met eigen installateurs of met ingehuurde mensen?

Al onze MEGA-stores werken met vakkundige installateurs. Over het algemeen zijn deze installateurs ZZP'ers, maar voeren zij hun werkzaamheden al enige jaren in opdracht van ons uit. Hierdoor kunt u ervan uitgaan, dat de installatie van uw badkamer, toilet of woonkamervloer op professionele wijze wordt uitgevoerd en in goede handen is.

 

Wat zijn de mogelijkheden bij het installeren en verbouwen, kan ik ook alleen de producten kopen bij MEGA Tegels en Badkamers en zelf de installatie verzorgen?

Bij MEGA Tegels en Badkamers bepaalt u zelf, wie de badkamer, toilet of woonkamervloer bij u gaat aanleggen:

Als u een deel van de badkamer zelf wilt doen, dan kunt u bijvoorbeeld zelf het sloopwerk doen en ons de installatie laten verzorgen. Of u kunt de tegels zetten en wij plaatsen het sanitair. Als u zelf handig en deskundig genoeg bent om alle werkzaamheden zelf uit te voeren, dan kunnen wij uiteraard ook alleen de materialen leveren zodat u zelf aan de slag kan!
Wilt u liever alles uit handen geven, dan verzorgt MEGA Tegels en Badkamers ook graag de totale aanleg van uw nieuwe badkamer, toilet of woonkamervloer. Het voordeel hiervan is, dat u één aanspreekpunt heeft en ten alle tijde weet waar u aan toe bent.

 

Welke garantie biedt MEGA Tegels en Badkamers?

Al onze MEGA-stores, werken met vakkundige installateurs. Stel dat u graag een whirlpool, stoomcabine of Sunshower in uw nieuwe badkamer wilt, dan stelt u uiteraard ook hoge eisen aan de benodigde technische installatie. Met name dit soort installaties, laten de mensen tegenwoordig graag uitvoeren door een vakman. Want een nieuwe badkamer is toch een uitgave voor jaren, waar u van wilt blijven genieten! Bovendien geven onze installateurs altijd garantie op de verrichte installatiewerkzaamheden. U krijgt daardoor kwaliteit én zekerheid!

 

Heeft u een klacht? 

Bij MEGA Tegels en Badkamers, houden wij onze klanten graag tevreden. Komt het voor, dat u onverhoopt toch een slechte ervaring heeft gehad in welke vorm dan ook, laat u dit dan gerust aan ons weten! Wij doen er alles aan om uw klachten te verhelpen. Hiervoor kunt u een mail sturen naar service@megategel.nl waarin u de klacht duidelijk beschrijft, voorzien (indien mogelijk) van uw ordernummer en contactgegevens, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

 

Pelipal Hoomline Geberit Xenz Nord Ceram Instamat Bruynzeel