Over de franchiseformule

Mega Tegels en Badkamers franchise is een ambitieuze retail- en full service franchise organisatie binnen de tegel- en badkamerbranche. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ondernemende mensen, die het voordeel zien van een collectief, samenwerking en een eigen bedrijf starten. Samen met echt lokaal ondernemerschap maak jij het verschil in de markt.

Geschiedenis

Mega Tegels en Badkamers heeft ruim 25 jaar ervaring. Dat betekent veel kennis en kunde en een groot (internationaal) leveranciersnetwerk binnen de tegel- en badkamerbranche. De laatste jaren zijn wij met meerdere toegewijde ondernemers succesvol gegroeid naar een franchiseformule. Momenteel zijn er een tiental Mega vestigingen gevestigd in Nederland.

 

Missie

Mega Tegels en Badkamers wil haar franchiseconcept graag delen met ambitieuze en ondernemende mensen (uit de branche) of bestaande zelfstandige zaken een interessante franchiseformule aanbieden. Elke showroom staat bekend als ‘de graag bezochte en sfeervolle tegel- en badkamershowroom’.

De specialist op tegel- en badkamergebied door het bieden van o.a. een breed en trendsettend assortiment, deskundig advies en een excellente service in combinatie met een zeer scherpe prijsstelling. Een zelfstandig ondernemer is trots op zijn ‘Mega’, heeft oog voor de lange termijn, en is zeer gedreven om zijn of haar persoonlijke- en financiële ambities waar te maken.

 

Visie

Mega Tegels en Badkamers franchise, is een ambitieuze en groeiende franchiseformule die zich duidelijk in de markt onderscheidt. Dit bereikt zij door middel van het continu leveren van noviteiten en trends op het gebied van tegels, sanitair en badkamers. Recent is het assortiment uitgebreid met laminaat, PVC en houten vloeren. De doelgroep is breed, van het lage/middensegment tot deels het (prijsbewuste) hogere segment.

Door middel van schaalvoordelen en volume biedt Mega Tegels en Badkamers haar aangesloten ondernemers aantrekkelijke inkoop- en bonuscondities en overige kostenvoordelen.

 

Geïnteresseerd?

Bel naar 0223 – 744007 en vraag naar Raymond Krediet, of stuur een e-mail aan franchise@megategel.nl en wij nemen contact met u op. 

Nationale franchisegids

http://denationalefranchisegids.nl/alle-franchises/non-food/sanitair/mega-tegels-en-badkamers/ 

 

Hansgrohe Hoomline ZenZe Geberit Xenz Castelvetro Aquasound