PVC vloeren

PVC vloeren worden steeds populairder binnen Nederland. Ze zijn er in PVC laminaat of PVC tegels, zijn warmte doorlaatbaar en daardoor ook geschikt voor vloerverwarming. Of je houdt van een landelijke, industriële of moderne stijl, met een PVC vloer kunt je alle kanten op. Kom langs in een van onze Mega vestigingen voor ons complete aanbod pvc vloeren. 

Adviesgesprek aanvragen

PVC vloeren

Ook onze PVC vloeren hebben de uitstraling van een natuurgetrouwe houtstructuur, echter bieden deze vloeren ook het gemak van kunststof. PVC laminaat vloeren zijn van hoge kwaliteit en vormen een goed alternatief voor parket of laminaat. De vloer wordt geleverd in stroken ter grootte van een laminaatplank. De stroken zijn eenvoudig naast elkaar te plaatsen op de vloer. Daarnaast zijn er ook PVC tegel vloeren, deze pvc tegels hebben de look en structuur van een (natuur)stenen tegelvloer.

 

 

PVC vloer en vloerverwarming

Het voordeel van een PVC vloer is dat ze warmte doorlaatbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om er een vloerverwarmingsmat onder te leggen. Onze elektrische vloerverwarmingen zijn geschikt voor elke kamer van uw huis, zelfs voor in de badkamer. Daarnaast kunnen ze ook onder de tegels van uw badkamermuur geplaats worden.

 

 

Plinten en ondervloeren voor PVC vloeren

Om de vloer perfect af te werken, leveren wij ook passende plinten en ondervloeren. Door het plaatsen van een ondervloer vergroot je de levensduur van uw PVC vloer. Ook werkt een ondervloer geluiddempend, isolerend en vochtwerend. Met de juiste plinten dek je de naden tussen de vloer en muren af.     

Adviesgesprek aanvragen
Duravit Aquasound Hansgrohe ZenZe Villeroy & Boch Sunshower Nord Ceram