PVC vloeren

Pvc-vloeren worden steeds populairder binnen Nederland. Ze hebben een echte hout of tegellook, zijn warmte doorlaatbaar en daardoor ook geschikt voor vloerverwarming. Of je houdt van een landelijke, industriële of moderne stijl, met een pvc-vloer kunt je alle kanten op. Kom langs in een van onze Mega vestigingen voor ons complete aanbod. 

Pvc-vloeren

Ook onze pvc-vloeren hebben de uitstraling van een natuurgetrouwe houtstructuur, echter bieden deze vloeren ook het gemak van kunststof. Pvc-vloeren zijn van hoge kwaliteit en vormen een goed alternatief voor parket, laminaat of natuursteen. De vloer wordt geleverd in stroken ter grootte van een laminaatplank. De stroken zijn eenvoudig naast elkaar te plaatsen op de vloer.

 

Vloerverwarming

Het voordeel van een pvc-vloer is dat ze warmte doorlaatbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om er een vloerverwarmingsmat onder te leggen. Onze elektrische vloerverwarmingen zijn geschikt voor elke kamer van uw huis, zelfs voor in de badkamer. Daarnaast kunnen ze ook onder de tegels van uw badkamermuur geplaats worden.

 

Plinten en ondervloeren

Om de vloer perfect af te werken, leveren wij ook passende plinten en ondervloeren. Door het plaatsen van een ondervloer vergroot je de levensduur van uw pvc-vloer. Ook werkt een ondervloer geluiddempend, isolerend en vochtwerend. Met de juiste plinten dek je de naden tussen de vloer en muren af.     

Adviesgesprek aanvragen
Instamat ZenZe Geesa Castelvetro Xenz Roommade Pelipal