Ruilen en retourneren

Mega Tegels en Badkamers biedt u een groot en bijzonder assortiment design tegels, sanitair, badkamers en meer. Omdat service bij ons hoog in het vaandel staat, doen wij er alles aan om het u als consument zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Zo kunt u altijd gebruik maken van servicediensten.

Bij Mega Tegels en Badkamers vindt u ruim 100.000 m² tegels en lijm- en voegmaterialen direct op voorraad. Mocht u een pak tegels of lijm/voeg materiaal over hebben, dan kunt u dat gewoon terugbrengen en krijgt u uw geld retour*. Speciaal bestelde tegels kunnen wij helaas niet terug nemen, dit omdat wij hiervan de actuele tint- en caliber gegevens niet in kunnen zien bij de leverancier(s). Sanitair producten, die speciaal voor u worden besteld, kunnen niet worden geretourneerd. Twijfelt u, of deze voorwaarden op u van toepassing zijn, neemt u dan even contact op, met de Mega vestiging waar u de producten heeft aangeschaft.

*Speciaal bestelde producten en tegels met een afwijkend tintnummer kunnen wij helaas niet terugnemen. Wij hopen op uw begrip daarvoor.

Hoomline Sunshower Instamat Geesa Bruynzeel Nord Ceram Roommade