Toilet

Het kleinste kamertje van het huis krijgt vaak de minste aandacht bij de inrichting van het huis en dat is jammer. Want ook je toilet kun je stijlvol en volgens de laatste trends inrichten.

Adviesgesprek aanvragen

Wandcloset of staand toilet

Een wandcloset wordt ook wel hangtoilet genoemd. Hierbij wordt de wc pot met behulp van een inbouwreservoir aan de muur vast gemaakt. Het voordeel van een hangtoilet is dat makkelijk schoon te houden is en ruimte bespaard. Het hangtoilet heeft daarnaast een ingebouwd bedieningspaneel om door te spoelen. Daardoor heeft het een moderne en strakke uitstraling.

Het wandcloset wordt steeds populairder, maar op dit moment komt het staand toilet nog het meest voor. In dit geval wordt de toiletpot op de grond gemonteerd. Het voordeel is dat het voordeliger is dan een wandcloset. Bovendien worden er ook steeds strakkere ontwerpen van staande toiletten gemaakt.

   

 

Diepspoel toilet en vlakspoel toilet

Een diepspoel toilet of vlakspoel toilet wordt ook wel een hangtoilet of staand toilet genoemd. In het geval van een vlakspoel toilet komt de ‘boodschap’ eerst op een plateau terecht. Bij een diepspoel toilet komt de ‘boodschap’ meteen in het water terecht wat vervelende geurtjes help voorkomen.

 

Een stijlvol toilet

Om alles in je hele toiletruimte goed op elkaar af te stemmen, kun je er ook voor kiezen om een complete toiletset aan te schaffen. Deze bestaat dan bijvoorbeeld uit een inbouwreservoir, bedieningspaneel, wandcloset en toiletzitting. Kies daarbij voor een bijpassend fonteintje met fonteinkraan.

 

 

Benieuwd naar ons aanbod?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons complete aanbod aan toiletten? Kom langs in één van onze Mega vestigingen om het totale aanbod te bekijken. Of gebruik de 3D-badkamerplanner om je eigen droombadkamer te ontwerpen. 

 
Adviesgesprek aanvragen
TECE Geberit Sopro Duravit Castelvetro Pelipal Instamat