Top 5 badkamertrends van 2018!

 

1. Grijze en/of blauwe tegels

Spelen met kleuren is onwijs hip, maar vooral grijze en blauwe tegels zijn dit jaar een grote badkamertrend. Denk daarbij niet aan enkele tint, maar juist aan een variatie. Van rookgrijs tot diepdonker regenwolken grijs en van azuurblauw tot marine. Hiermee springt je badkamer er echt uit!

2. Waterbesparende kranen

Droom je al zo lang van een regendouche, maar vond je dit niet milieuvriendelijk genoeg? Dan hebben we goed nieuws: dit jaar zijn er nog meer mooie waterbesparende kranen verkrijgbaar bij Mega. Dat is niet alleen prettig voor het milieu, maar ook heel fijn voor jou en je badkamer. Zo kun je optimaal genieten van een verkwikkende douche.

3. Natuurlijke materialen

In 2018 speelt de natuur een grote rol in de badkamer. Het is niet alleen helemaal in om planten in de badkamer te zetten, maar ook om natuurlijke materialen te gebruiken. Ga dit jaar voor materialen als hout, steen en zelfs klei om je badkamer een waanzinnige look mee te geven.

4. Waterdicht behang

Tegels zijn in de badkamer natuurlijk erg mooi en praktisch, maar toch kan het leuk zijn om eens verrassend uit de hoek te komen. Met waterdicht behang – één van de badkamertrends van 2018 – lukt dat zeker. Ga jij voor een mooi patroon, de skyline van je favoriete stad of de natuur? Het kan allemaal met waterdicht behang.

5. Koperen kranen

Douchekranen, badkranen, wasbakkranen… er is keuze genoeg. Maar koper is de echte trendkleur van 2018. Combineer het met de natuurlijke materialen, zodat deze gouden kleur helemaal tot zijn recht komt. Vooral bij marmer is koper een erg goede combinatie.

Wil je inspiratie opdoen voor je badkamer? Kom dan naar één van de Met Mega vestigingen. Wij hebben de mooiste badkamers voor je opgebouwd, zodat je zelf kunt zien hoe baden, douches en badkamermeubels tot hun recht komen. En wil je advies, dan staat één van onze medewerkers altijd voor je klaar.

Sopro Pelipal Villeroy & Boch Aquasound Nord Ceram Geesa Geberit