Vernieuwde franchiseformule voor Mega

Het afgelopen jaar stond voor Mega in het teken van het ontwikkelen van een vernieuwde formule. Het huidige concept werd in een geheel nieuw jasje gestoken. Kortom met Mega van oud naar nieuw...

 

Dit resulteerde in een verfrissend nieuw logo dat een warme uitstraling heeft. In het logo zie je tevens de twee belangrijkste producten van Mega terug, badkamers en keukens. Want sinds kort hebben onze vestigingen Den Helder en Heemskerk ook keukens in het assortiment.

 

Daarnaast gaan we ons de komende tijd meer focussen op online activiteiten, zodat we onze klanten via alle platformen kunnen informeren en inspireren. Zo hebben we nu een blog met informatieve artikelen die je kunnen helpen om jouw perfecte badkamer, keuken, tegels of pvc-vloer uit te kiezen. Via Facebook en Instagram geven we je nog meer inspiratie!

 

Onze vestiging in Den Helder had afgelopen zondag 28 januari de eer om als eerste de vernieuwde formule door te voeren. De komende tijd worden ook de overige Mega vestigingen omgebouwd naar het nieuwe Mega. Een korte naam voor een krachtige formule!

Hansgrohe Sopro ZenZe Geberit Xenz Duravit Sunshower