Verwarming

Als je net onder de warme douche vandaan komt, wil je dat er een warm en behaaglijk gevoel is in je badkamer. De juiste verwarming is dus belangrijk. Mega biedt verschillende mogelijkheden om jouw badkamer te verwarmen.Adviesgesprek aanvragen

Designradiator

De designradiator zorgt er niet alleen voor dat je badkamer lekker warm blijft, het is ook nog eens een accessoire in je badkamer dankzij de fraaie ontwerpen. Bovendien kun je er ook nog eens je handdoek op voorverwarmen. Als je een radiator aan wilt schaffen, is het goed om te letten op het formaat en de plaats van de aansluiting voor de radiatorkraan. Bij designradiatoren zitten de aansluitingen op verschillende plekken (boven of onder, links of rechts, of in het midden). Ook is het goed om te kijken naar het vermogen van de radiator. Je wilt immers wel dat je hele badkamer goed warm blijft.

 

 

Vloerverwarming

Een andere mogelijkheid om je badkamer warm te houden, is met behulp van elektrische vloerverwarming. Deze wordt onder de vloertegels gelegd en is daardoor totaal onzichtbaar. De verwarming neemt dus geen ruimte meer in beslag in de badkamer en de warmte wordt ook nog eens goed verspreid, waardoor je bespaart op de energiekosten.

 

 

Benieuwd naar ons aanbod?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons complete aanbod aan verwarmingsmogelijkheden? Kom langs in één van onze Mega vestigingen om het totale aanbod te bekijken. Of gebruik de 3D-badkamerplanner om je eigen droombadkamer te ontwerpen.

 
Adviesgesprek aanvragen
Sopro Geesa Damixa Pelipal Villeroy & Boch Geberit Duravit