Wandtegels

Niet alleen met vloertegels kun je de sfeer in een ruimte beïnvloeden, ook met wandtegels is dat goed mogelijk. Creëer bijvoorbeeld een moderne, strakke uitstraling met grote wandtegels, of kies voor kleine wandtegels voor een klassieke of retro stijl.

Adviesgesprek aanvragen

Wandtegels in de badkamer

De badkamer is een ideale ruimte om de wanden te betegelen. De meeste muurtegels kunnen namelijk prima tegen vocht. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw badkamer muur te betegelen met keramische tegels. Deze zijn eenvoudig schoon te houden, nemen geen water of vocht op en zijn bovendien krasbestendig.

 

Luxe alternatief: natuursteen

Een luxe alternatief voor keramische badkamertegels zijn tegels van natuursteen. Deze komen recht uit de natuur en zijn vervolgens in een fabriek op maat gesneden. Met tegels van natuursteen creëer je een unieke sfeer in je badkamer, want geen tegel is hetzelfde. Daardoor zijn natuursteen tegels wel iets duurder dan keramische tegels, maar je creëert hiermee wel een prachtige luxe-uitstraling in je badkamer.

 

 

Sierstrips zorgen voor de finishing touch

Als je de ideale tegel gevonden hebt, is het tijd voor de finishing touch: sierstrips of sierplinten. De sierstrips zorgen voor een mooie afwerking en geven je de mogelijkheid om bijvoorbeeld extra kleuraccent toe te voegen aan je badkamer.

 

De tegelcollectie van Mega

Wil je het gehele assortiment aan tegels graag in het echt bekijken? Kom dan eens langs in een van onze Mega-stores. In onze showroom vind je compleet ingerichte keukens en badkamers zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Wil je zelf alvast aan de slag met het ontwerpen van je nieuwe badkamer? Gebruik dan de 3D-badkamerplanner.

 

Bestellen en bezorgen

In totaal zijn er meer dan 100.000 m2 aan tegels uit voorraad leverbaar. De meeste tegels kun je dan ook direct meenemen of binnen enkele dagen ophalen in een van de Mega vestigingen. Jouw bestelling liever thuis laten bezorgen? Geen probleem we bezorgen jouw tegels ook aan huis.

 
Adviesgesprek aanvragen
Aquasound Geberit Nord Ceram Duravit Sunshower Xenz Hansgrohe