"ZenZe" collectie

Uw wensen uw stijl met de MEGA Tegels en Badkamers "ZenZe" collectie!

Wat is Zenze?

Zenze producten worden speciaal voor MEGA Tegels & Badkamers geproduceerd door gerenomeerde fabrikanten binnen de badkamerbranche. Dit zorgt ervoor dat de ZenZe producten vaak niet onder doen voor de A-merken maar wel een stuk gunstiger geprijsd zijn. Voor u de zekerheid van een A-merk zonder daarvoor te veel te betalen, dat is ZenZe.

 

Zenze producten

In onze ZenZe collectie hebben wij een groot assortiment aan kranen, douchecabines, tegels, radiatoren en zelfs een zeer complete badmeubelcollectie! Uiteraard zogen wij ervoor, dat deze volgens de laatste trends voor u geselecteerd en ingekocht worden. Strak design, gecombineerd met moderne kleuren en keuze uit verschillende uitvoeringen als het gaat om wastafels, spiegels en of spiegelkasten, niets is ons te gek!

 

Milieu

Het is natuurlijk niet alleen belangrijk dat u een mooi product heeft , maar het is ook goed om te weten, dat wij voor onze badmeubelcollectie, uitsluitend gebruik maken van FSC gekeurd hout- en plaatmateriaal. Zo heeft u niet alleen een mooi badmeubel, maar werkt u ook nog eens mee aan een beter milieu.

Xenz Nord Ceram Aquasound TECE Castelvetro Geberit Sunshower