Complete keuken op maat

Naast tegels en badkamers heeft Mega in Den Helder, Soest en Heemskerk ook keukens in het assortiment, zodat we je nog beter kunnen helpen om van jouw huis een thuis te maken. De keuken is immers het hart van het huis. De plek waar je samen eet met je gezin, een nieuw recept uitprobeert of een wijntje drinkt na een lange werkweek.

 

Nieuwe keuken of keuken verbouwen

Bij Mega vind je altijd de keuken die je zoekt. We hebben een ruim assortiment en geven je graag tips en deskundig advies bij kopen van een nieuwe keuken. Onderstaand vind je een greep uit ons assortiment, dat is samengesteld aan de hand van laatste trends op woongebied. Onze keukens zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen die variëren van landelijk, industrieel, modern, klassiek tot design.

 

 

Zelf ontwerpen of laten ontwerpen in de keuken showroom van Mega

De keuken is het hart van de woning, een plek waar we ‘s avonds de dag doorspreken tijden het eten en met vrienden urenlang kunnen natafelen onder het genot van een drankje. Het is dan ook belangrijk dat de keuken geheel aansluit op jouw levensstijl en woonwensen.

Je kunt thuis achter de computer, tablet of met je smartphone jouw droomkeuken ontwerpen met onze 3D-keukenplanner. Schuif met de opstelling en verander de keukentegels net zolang totdat je tevreden bent. Het is ook mogelijk om je keuken te laten ontwerpen door één van onze adviseurs. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geef je aan wat je wensen zijn en een van onze adviseur verwerkt jouw wensen direct in een keukenontwerp.

 

 

Bestellen en monteren

Heb je bij Mega een keuken gevonden? Dan bestellen wij deze voor je. Je kunt de keuken vervolgens thuis laten bezorgen en indien gewenst ook door een van onze externe specialisten. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de montage van de nieuwe keuken.

Adviesgesprek aanvragen keukens
Nord Ceram Instamat Hansgrohe Pelipal Sunshower Geesa Damixa